Connect with us

stoplekto

Προοδευτική πέντε αστέρων 5-0 την ΑΕ Νίκαια

Published

on

Ασύλληπτη η Προοδευτική συνέτριψε με 5-0 την ΑΕ Νίκαια και συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της με 14 νίκες στα 14 παιχνίδια και χωρίς ακόμα να παραβιαστεί η εστία της μετά από 1260 λεπτά .

Στο 12’ ο Μπιτσάνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ . Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να χαλαρώνουν στη συνέχεια σε συνδυασμό με την σθεναρή αντίσταση των Νικαιωτών που πάλευαν αξιοπρεπώς.

Από την στιγμή όμως που ο Μπιτσάνης και πάλι, αυτή φορά με σουτ « ζευγάρωνε» τα τέρματα της ομάδας του στο 61’ η μηχανή της  Προοδευτικής  φάνηκε να παίρνει μπρος. Τρείς ακόμα φορές οι « βυσσινί» βρήκαν τον δρόμο για τα δίκτυα με τους Ζαχαράτο 73’, Φασιλή 85’ και Ποτουρίδη 89’ που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους.

Καλή η διαιτησία του Χατζηγιάννη.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Κουσουρής, Αρκούδας , Ζίζηλας, Παπανικόλας, Ανδράλας , Γιακούπι( 70’ Φασιλής) ,Ζαχαράτος, Μπιτσάνης,  Τουρνάς( 76’ Θεοδωρίδης) Ζελέκου( 27’ λ.τρ. Ποτουρίδης).

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ : Μέμπελι, Θανόπουλος, ( 65’ Παπαδόπουλος ), Λαουτάρης, Δασκαλάκης, Πάχος, Βουρνάζος( 82’ Βαλσαμάκης) , Χατζής, Τριανταφύλλου, ( 71’ λ.τρ. Μαλλιώρης) Βικάτος, Φίπε, Καλογήρου