Connect with us

stoplekto

Προοδευτική – Πλήρης εγκατάλειψη του γηπέδου… Επιτέλους σεβασμό…

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προοδευτική και γνωστοποίησε στην Δημοτική Αρχή την τραγική κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο της Νίκαιας και την πλήρη εγκατάλειψη που φανερώνουν εξάλλου παρακάτω εικόνες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Κύριοι συγνώμη… Αλλά ο δρόμος έφθασε στο τέλος του και ο κόμπος στο χτένι. Συγνώμη κ. δήμαρχε της Νίκαιας και λοιποί συγγενείς αυτού πλην των κ.Σπύρου Γκοτζαμάνη και κ. Μπακατσέλου Ιωάννη και λιγότερο του κ. Περτεση Λάκη. Αυτή η ανακοίνωση είναι η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και θα είναι το πρώτο βήμα, αναμένετε τα υπόλοιπα…. Πρώτα απ όλα ζητάμε συγνώμη απ’ τους κατοίκους Νίκαιας γύρω απ’το γήπεδο μας που είναι και φίλαθλοι μας γιατί τις επόμενες ημέρες που θα κρίνουμε ποιες, θα πάψει η Χρυσοστόμου Σμύρνης και η Σινωπης να υπάρχουν στην κυκλοφορία και να περνάει συγκοινωνία και τα λεωφορεία. Κάνατε ένα λάθος πριν χρόνια τρέξτε να αλλάξετε την ταμπέλα στο γήπεδο που έγραφε γήπεδο ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ συνένοχοι και ο δήμος Κορυδαλλού και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Μπερδέψατε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΙΣΤΟΡΙΚΗ αυτή ομάδα όλης της Ελλάδας με… τον Διαγόρα Δρυοπιδεων, με τον Άρη Νίκαιας και τους λοιπούς συγγενείς. Ακούστε λοιπόν Δήμαρχε και λοιποί.. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ είναι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Κορυδαλλού, Νίκαιας, Πειραιά και πάσης Ελλάδος γιατί από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο και σε ολο τον κόσμο θα βρείτε φιλάθλους μας, όχι του Διομήδη. Βαλτε αντί για υβριδικό υδροχλωρικό και ότι άλλο θέλετε σκεπαστρο να σκεπασετε άλλο γήπεδο. Δήμαρχε αυτό το γήπεδο της Προοδευτικής το έχτισαν οι παππούδες μας οι πατεράδες μας εμείς παιδιά και θα συνεχίσουν τα παιδιά μας τα εγγόνια μας γιατί αυτό το γήπεδο είναι ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ στην Αττικη στην Ελλάδα μας. ΞΕΧΑΣΕΣ δυστυχώς ότι οι μισοί φίλαθλοι της Προοδευτικής είναι δημότες Νίκαιας έστω και αν δεν σας αρέσει αυτό.Δεν σε πληροφορούν σωστά μάλλον και ακόμη οι μισοί και παραπάνω σε ψήφησαν σε στήριξαν και αυτό στο έχουμε πει και το ξέχασες….! Απο σήμερα είμαστε απέναντι σε ΟΛΟΥΣ αυτούς και άμα θέλει ο Δήμαρχος κ.ΝΙΚΟΣ Χουρσαλάς ας έρθει δίπλα μας, κανέναν ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ. Γράψατε έναν αιώνα ΙΣΤΟΡΙΑΣ… Κυριοι διαλέξατε κάτι άλλο… Εδώ είμαστε και αρχίζουμε. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ είναι μια ιστορία και μια κατηγορία μόνη της στο ποδόσφαιρο.
Και η δικαιολογία κάθε 6 μήνες αλλάζετε διοίκηση αφορά ΕΜΑΣ όχι ΕΣΑΣ.. Καλή αρχή..μόλις.. ΑΡΧΙΣΑΜΕ. Ας δει όλος ο φίλαθλος κόσμος σε τι κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο….Τα συμπεράσματα βγαίνουν από μόνα τους.. Δεν βγαίνουν φωτογραφίες από τουαλέτες και αποδυτήρια καθώς είναι ντροπή και αποτελούν πηγή κινδύνου δημόσιας υγείας.Πλήρης εγκατάλειψη του γηπέδου… Επιτέλους ΣΕΒΑΣΜΟ….