Connect with us

Uncategorized

Προπονήθηκε κανονικά ο Κουλουχέρης

Published

on

Ο τεχνικός του Πανιώνιου Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είδε με μεγάλη ευχαρίστηση να προπονείται κανονικά ο Ευθύμης Κουλουχέρης θέτοντας των εαυτών του έτοιμο για να συμμετέχει στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη Κέρκυρα. Ο έμπειρος στόπερ υπολογιζόταν από το ιατρικό τιμ να κάνει την επανεμφάνιση του στο εκτός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής απέναντι στο Πανθρακικό, το οποίο θα διεξαχθεί στη Κομοτηνή στις 27 Οκτωβρίου και ώρα 17:15. Ωστόσο, φαίνεται πως ξεπέρασε ποιο γρήγορα το μυϊκό πρόβλημα του δίνοντας ακόμα ένα «όπλο» στα χέρια του τεχνικού Δημήτρη Ελευθερόπουλου που θέλει να παρατάξει μία ιδανική ενδεκάδα στο ματς με τους Φαίακες.

 

Ανέβασε ρυθμούς ο Καμπάνταης

 

Ο επιθετικός της ομάδας Λεωνίδας Καμπάνταης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και σήμερα πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα με αυξημένους ρυθμούς δείχνοντας έμπρακτα πως ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Σμύρνης αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπει κανονικά στις προπονήσεις κάτι που κάνει πολύ χαρούμενους τους ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου.

 

Θέλει την στήριξη του κόσμου όσο ποτέ

 

Ο Πανιώνιος μπορεί να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία του και να φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα που όσο περνάει ο καιρός και το βοιωτικό επίπεδο της χώρας μας καταρρέει τόσο αυξάνονται. Ως γνωστόν ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Σμύρνης έχει κάνει αρκετές φορές έκκληση να υπάρξει μεγάλη προσέλευση στο γήπεδο από τους φιλάθλους ώστε να βοηθήσουν οικονομικά το σωματείο, αλλά μέχρι στιγμής η προσέλευση των «κυανέρυθρων» οπαδών κινείται σε μέτρια επίπεδα. Πάντως στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (20/10 17:15) απέναντι στη Κέρκυρα οι διοικούντες περιμένουν μετά τη σημαντική εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στο ΠΑΣ Γιάννινα να δούνε περισσότερο κόσμο στις εξέδρες του Γηπέδου Νέας Σμύρνης ειδικά στη Θύρα 2 στην οποία διατίθενται φθηνά εισιτήρια στη τιμή των 10 ευρώ. Μάλιστα, υπήρχε μία σκέψη η τιμή να μειωθεί το εισιτήριο στα 5 ευρώ όπως έχει γίνει τις προηγούμενες δύο σεζόν σε πολλά παιχνίδια ωστόσο οι ιθύνοντες δε προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση φοβούμενοι μη τυχών και δεν μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα των διαιτητών του αγώνα. Πάντως, σε περίπτωση που ο κόσμος του Πανιωνίου δώσει βροντερό παρών το Σάββατο τότε ο Ιστορικός θα πάρει βαθιά ανάσα από οικονομικής απόψεως.

 

Σύμμαχος η καλή προϊστορία

 

Το παιχνίδι με τους Φαίακες το Σάββατο είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο σύμμαχος στη προσπάθεια του Πανιώνιου θα σταθεί η ευνοϊκή προϊστορία που υπάρχει. Οι Νεοσμυρνιώτες σε 8 παιχνίδια που έχουν δώσει απέναντι στους Κερκυραίους έχουν επικρατήσει στα 7, ενώ έχουν δεχτεί μία φορά την ήττα στο Γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 4 Δεκεμβρίου 2010 όταν για τα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2010-2011 ηττήθηκαν με σκορ 1-0. Πάντως το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων διεξήχθη στο Στάδιο Νέας Σμύρνης στις 27 Νοεμβρίου 2004 με τον Πανιώνιου να επικρατεί με σκορ 3-1, ενώ στο 90ο λεπτό της συγκεκριμένης αναμέτρησης είχαμε διακοπή ρεύματος με τον αγώνα να ολοκληρώνεται αρκετές ώρες αργότερα.

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply