Connect with us

stoplekto

Προσφορά ζωής για τον Σιδέρη…

Published

on

Ο Ισίδωρος( Σιδέρης)  Παυλής είναι ένα παλικάρι γέννημα θρέμμα της Άνω Νεάπολης . Από την ημέρα της ίδρυσης της , βρίσκεται κοντά της και είναι μέλος του Δ.Σ. .

Ο Σιδέρης παρουσιάζει τεράστια προβλήματα υγείας εξαιτίας του σακχαρώδους διαβήτη που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια . Τους τελευταίους 11 μήνες (!!!) νοσηλεύτηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου  οι γιατροί αναγκάστηκαν να το κόψουν το δεξί πόδι από το γόνατο και κάτω..Διαφορετικά δεν θα ζούσε . Πέρυσι στο ΚΑΤ του είχαν κόψει τον δείκτη του αριστερού  χεριού .

Ο Σιδέρης είναι ολομόναχος . Χωρίς οικογένεια Όμως οι φίλοι του δεν τον άφησαν ποτέ μόνο. Πρώτος από όλους  ο ηγέτης της Άνω Νεάπολης Παναγιώτης Μωραΐτης μαζί με την σύζυγο του Αλεξάνδρα. Που πάντα ήταν στο πλευρό του.  Ο Παναγιώτης λοιπόν ενήργησε άμεσα και επισκέφτηκε τον Νίκο Σιδήρόπουλο έναν άνθρωπο που  έχει γράψει την δική του ιστορία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο με κάθε τρόπο. Πέρα από την αγωνιστική διακρίνεται και για την φιλανθρωπική του δράση . Ο Νίκος  λοιπόν με την μεγάλη  ευαισθησία που τον διακρίνει  δραστηριοποιήθηκε αμέσως και μέσω του συλλόγου Εθελοντών Αχαρνών –Θρακομακεδόνων , του οποίου είναι πρόεδρος πρόσφερε ένα αναπηρικό αμαξίδιο για να μπορεί να κινείται ο άτυχος Σιδέρης Παυλής . Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν και τα μέλη του συλλόγου Μιλτιάδης Ζυμαρίδης και Σπύρος Παπανίκας  με ένα σεβαστό ποσό.

Συγκινημένος ο Σιδέρης καθώς και ο Παναγιώτης Μωραΐτης  αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον Νίκο Σιδηρόπουλο και τους συνεργάτες του στον Σύλλογο Εθελοντών Αχαρνών Θρακομακεδόνων για την τεράστια προσφορά τους .

Επίσης ευχαριστούν τον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη για την προσφορά ενός γεύματος καθημερινά στον Σιδέρη Παυλή.