Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Προφήτης Ηλίας- Άνω Νεάπολη 3-0

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Αποδίδοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ νίκησε 3-0 την ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ σιγουρεύοντας με εμφατικό τρόπο την είσοδό του στα play off ανόδου στην Β’ κατηγορία! Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι αλλά δεν μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ. Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 15′ ο Οξύνογλου Θ., ενώ στο 19′ ο Μπρέγκου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του, αλλά ενώ ο Λιάκος ήταν έτοιμος να εκτελέσει το πέναλτι ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τον βοηθό του και πήρε (σωστά) το πέναλτι πίσω… Στο 27′ ο Δαλέζιος αστόχησε από την μικρή περιοχή σε κεφαλιά που επιχείρησε, στο 34′ ο Γιαννακόπουλος έπιασε δυνατό σουτ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Κουλικούρδης, ενώ στο 40′ ο Ζαχαρίου έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ! Η ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ με τη σειρά της είχε καλές ευκαιρίες με τον Πάχο Κ. στο 9ο και στο 39ο λεπτό… Στο Β’ ημίχρονο το σκηνικό ανατράπηκε πλήρως. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φανερά αποφασισμένοι να “καθαρίσουν” το ματς και είχαν σε μεγάλη ημέρα τον 17χρονο Ζαχαρίου που έκανε την διαφορά σκοράροντας στο 49ο, στο 52ο και στο 62ο λεπτό του αγώνα! Το πρώτο γκολ μπήκε μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, το δεύτερο με εκπληκτική ασίστ του Μπρέγκου και το τρίτο από ολέθριο σφάλμα της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων. Την τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο ματς την έχασε η ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ όταν ο Καφαταρίδης στο 79′ αστόχησε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα Καπουκίνη που είχε αντικαταστήσει τον Σπαχίου που έφυγε τραυματίας. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ανθρώπους του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ εμφανώς ικανοποιημένους από την απόδοση των παικτών της ομάδας και το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αυτούς της ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ προβληματισμένους από την παρουσία της ομάδας στο Β’ ημίχρονο… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κώστας Ευαγγελίδης με βοηθούς τους Αντώνη Αντωνίου και Κυριάκο Φωτιάδη, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Λευτέρης Καραγιάννης…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ (Άγγελος Σκανάτοβιτς): Σπαχίου (78′ Καπουκίνης), Δαλαμάρας (67′ Λάζαρις), Μηλιός (78′ Βαρβαρήγος), Δαλέζιος, Βλάσσης (55′ Μασρί), Λιάκος, Ζαχαρίου, Οξύνογλου Α., Γιαννακόπουλος, Οξύνογλου Σ., Μπρέγκου (67′ Μπουντάλης).

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ (Κώστας Διαμαντόπουλος): Κουλικούρδης, Ομέρι (63′ Κωστούρος), Τριδήμας, Παπαδόπουλος, Χάμος (46′ Πάχος Γ.), Πάχος Μ. (84′ Ραμαντάνι), Καλατζίδης, Τζανόγλους, Πάχος Κ. (63′ Καφαταρίδης), Σάμιος (75′ Κουτλόγλου), Ανδρεάτος.