Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Προφήτης Ηλίας- ΑΕ Νεάπολης 2-3(παράταση)

Published

on

Σε ένα αρκετά δυνατό ματς η ΑΕ Νεάπολη κατάφερε να κάμψει στην παράταση την αντίσταση του ψυχωμένου Προφήτη Ηλία με 3-2(2-2 κ.δ.) και προκρίθηκε στην β’ φάση του Κυπέλλου , όπου θα συναντήσει τον Ερμή Κορυδαλλού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην κανονική διάρκεια δυο φορές με τους Καρκαντζινό(44’) και Βαμβακίδη(66’), αλλά ο Προφήτης Ηλίας κατάφερε να «απαντήσει» ισάριθμες φορές  με δυο γκολ του συγκινητικού χθες Καλλινικίδη(60’, 71’). Χάρη στις εντυπωσιακές επεμβάσεις του πορτιέρο του Προφήτη Ηλία Κούκουρα σε προσπάθειες των Κυρίτση(14’, 67’), Καρκαντζινού(79’) Παναστασίου(89’) το σκορ δεν άλλαξε  και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί η ΑΕ Νεάπολη με ένα γκολ σχετικά νωρίς του Δάλκα(94’) σφράγισε την πρόκριση. Στο 97’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Τσάδαρη Α.(2η κίτρινη).

Άριστος ο διαιτητής Χασάπης.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Κούκουρας, Περπερίδης(77’ Λάζαρης), Αλαϊμπέι, Φεϊζάι, Φραντζέσκος, Τσάδαεης Α., Φιλιππάκος(37’ λ.τρ. Σκαλιτόπουλος), Σελίμης, Καλλινικίδης, Τσάδαρης Χ., Μανωλάκος(66’ Μπόσμος).

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Γασπαρινάτος, Κυρίτσης, Τοκατλιάν, Βαμβακίδης, Παπαναστασίου, Χαλβατζάρας(82’ Αϊντινάι), Σαουλίδης, Δάλκας, Κανάκης(78’ Μιχαλάς), Καρκαντζινός, Μουζάκι(61’ Αρβανιτάκης).