Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Προφήτης Ηλίας- ΑΕ Χατζηκυριακείου 0-1

Published

on

Μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι του “λόφου” αναδείχθηκε η Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου, που κατάβαλε με 1-0 τον γειτονικό Προφήτη Ηλία και μοιράζεται τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Άνω Νεάπολη.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 13′ με άψογη εκτέλεση φάουλ ο Μπαλτιμάς.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν “καθαρίσει” το ματς σε πολλές περιπτώσεις, όμως βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα ο γκολκίπερ του Προφήτη Ηλία Σπαχίου, που κράτησε το σκορ με τις αποκρούσεις του.
Μάλιστα η ομάδα του Μάκη Ιωακειμίδη έφτασε στο φινάλε μια “ανάσα από την ισοφάριση, με τον Χάιδο να βρίσκει δίχτυα, αλλά το διαιτητή Βάιλα να έχει σφυρίξει νωρίτερα στη φάση για επιθετικό φάουλ, φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι τυπικά γηπεδούχοι.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ(Μάκης Ιωακειμίδης): Σπαχίου, Πολυχρονάκης, Λεμπέσης, Γκίνη, Δαλέζιος, Μήλιος, Παντελάτος, Λιάκος(85′ Θεοφάνους), Γιαννακόπουλος, Νάνος(46′ Χάιδος), Ζαχαρίου(71′ Τρικαμηνάς).

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: ( Νίκος Διαμαντόπουλου) Κιλμπασάνης, Διακογιάννης, Μαρουσάκης, Κρανιάς, Νίνος, Μπάλιας, Κουγιουμτζής, Μπαλτιμάς, Αλιάσι(70′ Μιχαηλίδης) Καραμπάσης, Βλάχος (66′ λ.τρ Χιονίδης).