Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Προφήτης Ηλίας – ΑΕ Χατζηκυριακείου 1-4

Published

on

Η oμάδα του Νίκου Διαμαντοπούλου μπήκε δυνατά στον αγώνα από την αρχή του αγώνα στο 5′ χάνοντας τη πρώτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Κριεμάδι ο Μετρεβέλι έπιασε κεφαλιά λίγο άουτ.

Στο 12′ μετά από σέντρα του Καραμπάση ο Μπένος με γλυκό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 20´ ο Μηλιός για τους γηπεδούχους είχε σουτ που απέκρουσε ο Κιλμπασάνης. Στο 26′ ο Αλιάσι ανετράπη μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής Δαμιανάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι, το  εκτέλεσε ο Μπένος κάνοντας το 0-2 διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

Στο 31´ μακρινό σουτ  του Μετρεβέλι απέκρουσε με δυσκολία ο γκολκίπερ Κοκτσίδης, στο 44′ άλλο ένα σουτ του Μπένου λίγο άουτ για να γίνει το 0-3 στο 45´ με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ τού Καραμπάση.

 

Η ομάδα τού Προφήτη Ηλία μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 1-3 στο 61´ με κοντινό πλασέ του Γκλούχ, έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα στο 81´ με σουτ του Μασρί το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ Κιλμπασάνης και μετά η μπάλα χτύπησε στη ρίζα της δοκού.

Στο 85 ´ ο Μπαλτιμάς εκτέλεσε φάουλ από 35 μέτρα λίγο άουτ, στο επόμενο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το τελικό 1-4 με μιας σπάνιας ομορφιάς γκολ με σουτ από τα 35 μέτρα.

Διαιτητής : Δαμιανάκης Κ Βοηθοί : Φαγκρίδας Α- Πουλόπουλος Δ Παρατηρητής : Μπιλίνης Π

ΑΟ Προφήτη Ηλία ( Σκανατοβις Αγ ) Κοκτσίδης, Παντελάτος( 46 Γκλού Χ), Μηλιός ( 90´ Βαρβαρήγος ),Φράγκος, Οξύζογλου Σ, Οξύζογλου Α(80´ Μάρσι), Γκέζο, Μελαχροινός( 71´ Λάζαρις ), Γκλού Χ,Εξακοΐδης( 90´ Σάλτσας),Σταμπόλης

ΑΕ Χατζηκυριακείου ( Νίκος Διαμαντόπουλος) Κιλμπασάνης, Διακογιάννης, Μαρουσάκης (74´ Παπαθέου), Τερζής Παλαιστίδης, Σαμουρίδης ( 77´ Αγάρας), Αλιάσι(66´ Κουγιουμτζής) Κριεμάδι (66´Μπαλτιμάς ) Μετρεβέλι ( 89 ´ Βέτσικας), Καραμπάσης, Μπένος