Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Προφήτης Ηλίας – Αστέρας Νίκαιας 5-0

Published

on

Καταιγιστικός ο Προφήτης Ηλίας, σάρωσε στην πρώτη φάση του Κυπέλλου με 5-0 τον ανήμπορο Αστέρα Νίκαιας και πέρασε πανηγυρικά στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Πειραιά. Ο αγώνας για τους γηπεδούχους ήταν ιδιαίτερος, καθώς ήταν αισθητή η απουσία του διαχρονικού ηγέτη τα τελευταία 30 χρόνια της ομάδας Γιώργου Κατσαμά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Προφήτης Ηλίας μάλιστα για όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 45′ αποβλήθηκε ο Ντύλη.

Οι γηπεδούχοι του Μάκη Ιωακειμίδη κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χάιδο που πέτυχε τέσσερα γκολ(20′, 41′, 51′, 90′). Το άλλο γκολ των νικητών σημείωσε ο Μπρέγκου στο 26′.

Σωστός ο διαιτητής Αντωνόπουλος.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Καπουζίνης, Ρεπανίδης (82’ Δραγάτσης), Λεμπέσης, Λαζάρης Λ., Τρικαμμηνάς, Λιάκος, Μπρέκου (82’ Καλουτσιάν), Λάζαρης Ε. (90’ Σάλλας), Ντύλη, Χάιδος, Παντελάτος. ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Μπαρλαγιάννης, Κατσούλας, Τάφα, Συρίγος (45’ Αθανασιάδης), Καρβούνης, Κοκκάλης, Άζης, Σπυρόπουλος (30’ Σάμαρης), Χάλκος, Τάσσης, Ιωάννου.