Connect with us

stoplekto

Προφήτης Ηλίας – Παμπαιανικός 0-3

Published

on

Σε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις, λόγω του δυνατού αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο Ν. Μάκρης, ο φιλοξενούμενος Παμπαιανικός νίκησε 3-0 τον Πρ. Ηλία. Ο Παμπαιανικός μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι για να πάρει τους τρεις βαθμούς και στο πρώτο δεκάλεπτο ουσιαστικά το είχε καταφέρει αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2. Ο Πρ. Ηλίας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με 11 μόνο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αξίζουν συγχαρητηρίων, γιατί έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για την ομάδα τους. Στο 3΄ο Γκόμπλιας με υπέροχη μακρινή μεταβίβαση στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, βρήκε τον Μυρτάϊ ο οποίος με σουτ έγραψε το 0-1. Στο 10΄ ο Παπασωτηρίου βρίσκει με ωραία κάθετη πάσα τον Μυρτάϊ ο οποίος δε δυσκολεύεται να σημειώσει το 0-2. Στο 59΄ο Κατσαρός αφού πέρασε με ωραίες ντρίπλες δύο αντιπάλους του έβγαλε την πάσα στον Στασινούλια ο οποίος σημείωσε το 0-3.

 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Μπερέτα Ν., Βιτσεντζάτου Κ., Γκουγκάρη Δ.

 

ΠΡ. ΗΛΙΑΣ (ΦΑΡΑΚΟΣ Γ.): Χατζημερκούρης, Λόκου, Σαριδάκης, Tusha, Πετρογιώργος, Tojalli, Σταύρου, Διαμάντης, Τσιακάρας, Καραγιώργος, Ψύλλας.

 

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Ζάχαρης, Παπανίκου(75΄ Αντωνόπουλος), Γκόμπλιας , Κατσαρός, Παπασωτηρίου, Ντούλας(85΄Γεωργόπουλος), Στασινούλιας, Μυρτάϊ(90΄Μηλιώτης).

Γ.Π

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply