Connect with us

8ος Όμιλος

Προφορική συμφωνία με Καλοπήτα η Κηφισιά

Published

on

Πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά την κατηγορία φαίνεται ότι αναμένεται να επιλέξει η Κηφισιά για τη θέση του προπονητή.

Συγκεκριμένα, μετά το “διαζύγιο” με τον Μάρκο Μαυρομάτη, η διοίκηση Βασίλη Γαντζούλα φαίνεται ότι έχει επιλέξει το πρόσωπο που θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας.

Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος προπονητή του Αιγάλεω, Ηλία Καλοπήτα, που βρίσκεται προ των πυλών από τους “κυανόλευκους”.

Μετά από σύσκεψη που έγινε χθες, αποφασίστηκε ότι αποτελει την καλύτερη δυνατή επιλογή προκειμένου η ομάδα των βορείων προαστίων να επανέλθει στις επιτυχίες και να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία σε μια μεγάλη μάχη που θα δώσει μια ένα γκρουπ συλλόγων που εχουν κοινό στόχο.

Ο Καλοπήτας έχει την εμπειρία, τη διάθεση αλλά και την ικανότητα να βγάλει από τη δύσκολη θέση τους Κηφισιώτες αφού στο παρελθόν έχει δουλέψει σε αρκετούς συλλόγους.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήτα το “Σίτι” που έφυγε πριν από μερικές αγωνιστικές ενώ πέρυσι κάθισε στον πάγκο του Ιωνικού κάνοντας πρωταθλητισμό χωρίς να πανηγυρίσει την άνοδο στην Football League.

Πιο πριν, ο Καλοπήτας εργάζονταν στην Τριγλία Ραφήνας ενώ μεταξύ άλλων έχει δουλέψει σε ΑΟΤ Αλίμου όπου κατέκτησε τον τίτλο στην Γ’ Εθνική και στον Αθηναϊκό.

Βοηθός προπονητής έχει διετελέσει σε ΠΑΟ Ρουφ και Πανθρακικό ενώ είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής.