Connect with us

stoplekto

Προχωράει με Α. Μαγιάτη ο Αίας Σαλαμίνας

Published

on

Ανασυντάσσεται ο Αίας Σαλαμίνας . Με πρωτοβουλία του παλαιού ποδοσφαιριστή και προπονητή Αργύρη Μαγιάτη ο ιστορικός σύλλογος του νησιού  ξεπέρασε κάποια από τα προβλήματα που τον μαστίζουν και θα κατέβει να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Νίκαιας.

Προς το παρόν επίσημα ισχύει το προηγούμενο Δ.Σ. όπως έχει κατατεθεί στην ΕΠΣΠ ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης .

Για τη νέα προσπάθεια ο Αργύρης Μαγιάτης που θα είναι παράλληλα και προπονητής της ομάδας αφιλοκερδώς , μας είπε:

« Γίνεται ένα καινούργιο ξεκίνημα από ανθρώπους που δεν θέλουν να σβήσει ο ιστορικός Αίας. Στην προσπάθεια μας αυτή  βρήκαμε συμπαράσταση από παλαιούς αθλητές της ομάδας όπως είναι οι Γιώργος Καρούσης, Στέλιος Παπαλεξάνδρου, Βαγγέλης Λαϊβεράς  ενώ βοηθούν οι Γιώργος Καλογερόγιαννης Κώστας Καραντής και η οικογένεια Φυντάνη. Κοντά μας θα είναι και οι Παναγιώτης Παπαδημητρίου , Νίκος Σοφράς . Καλούμε όποιον φίλο της ομάδας θέλει να βοηθήσει »

*Σε τρεις μεταγραφές προχώρησε ήδη ο Αίας . Απέκτησε τον αμυντικό Λευτέρη Άννινο από τον Ήφαιστο, τον τερματοφύλακα Μιχάλη Τριανταφύλλου που έπαιζε στον Αμπελακιακο και τον μεσοαμυντικό Κωνσταντίνο  Γουρουνά από τη Βόνιτσα, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν 3-4 ακόμα μεταγραφικές κινήσεις.