Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Προωθεί μικρούς η ΑΕ Σαλαμίνας

Published

on

Αλλαγές θα υπάρξουν στο έμψυχο υλικό της ΑΕ Σαλαμίνας . Αποχώρησαν από την ομάδα οι ποδοσφαιριστές  Π. Μεσολόγγης, Δ. Αστερίου, Θαν. Αθανασίου και Β. Βιδιαδάκης τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Αντίθετα  έχουν προωθηθεί  στη θέση τους από την εφηβική ομάδα οι Παναγιώτης Βρεττός, Στράτος Πάλλας, Δημ. Στόικο, Βασίλης Αναστασίου Παναγιώτης Χαροκόπος  και Παναγιώτης Τζανάκης .

Αποκτήθηκαν ο μεσοεπιθετικός Σπύρος Παπαθεοχάρης ,  ο αμυντικός Νίκος Παπαδόπουλος και ο επιθετικός Χρήστος Ζερβός από τον Αμπελακιακό, στον οποίο δόθηκαν οι Νίκος Ψαρράς , Σπύρος Μπούτσης και Γιώργος Γαλακτερός.

Για την πορεία της ομάδας ο προπονητής Παναγιώτης Κουτσούκος δήλωσε:

«Στόχος είναι  να παραμείνουμε στην κατηγορία και η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα λειτουργήσει σε βάθος χρόνου σε υγιή πλαίσια, χωρίς προβλήματα. Ήδη η σημερινή διοίκηση κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει άριστα το ποδοσφαιρικό τμήμα, τόσο η αντρική ομάδα αλλά και η ακαδημία του συλλόγου. Αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε είναι τα λάθη του παρελθόντος που η ομάδα είχε χάσει την φιλοσοφία της δηλαδή να προωθούνται νέοι ποδοσφαιριστές και με την προσθήκη έμπειρων παικτών να βελτιώνονται και οι ίδιοι αλλά και η ομάδα.»