Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρωινές… ορεξούλες ο Λύγκος και νίκη για τον Θρίαμβο Αθηνών

Published

on

Στον πρωινό αγώνα της Κυριακής ο Θρίαμβος Αθηνών επικράτησε 2-0 της Δόξας Βύρωνος σε ένα παιχνίδι λιγοστών σημαντικών φάσεων. Οι ‘κυανοπράσινοι’ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις αμυντικές αδράνειες των φιλοξενούμενων και πήραν την όγδοη φετινή νίκη αριθμώντας 26 βαθμούς στην τρίτη θέση. Από την άλλη πλευρά, η ‘κυανή Θεά’ γνώρισε μόλις την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα παραμένοντας στην έκτη θέση με 20 βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μανώλης Λύγκος που πέτυχε δύο γκολ στην, μάλλον, καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Στο 30′ άνοιξε το σκορ έπειτα από διαγώνια πάσα του Βασίλη και ωραίο κοντρόλ, ενώ στο 75′ κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τσακιράκη. Έτσι, σφράγισε το τελικό 2-0 σε έναν αγώνα που διεξήχθη στον Υμηττό.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Χ., Τζάκος Ε., Βασιλάκης Χ.

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Βασίλης (66′ Ζαχαρόπουλος), Λιόσης, Σκόνδρας, Ευαγγελόπουλος, Δημογιάννης, Αρώνης, Χαζίσας, Λύγκος (80′ Τσοχαντάρης), Σπανός, Φατσέας (66′ Μαντακίδης)

Δόξα (Λ.Ρόππας – Δ.Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Ντεμάι (60′ Κάιδος), Χαλβατζής, Βακερλής Π., Τσακιράκης, Γκουντελίτσας, Κασσιανός (76′ Παπαχειμώνας), Βιέννας (60′ Λιόνας), Έζε, Κουντού, Παρασκευόπουλος.