Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ιερά Οδό

Published

on

Τα εισιτήρια του για την συμμετοχή στους αγώνες μπαράζ, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, επικύρωσε το απόγευμα της Κυριακής το Αιγάλεω. Η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων πραγματοποιώντας την εμφάνιση που απαιτούσαν οι συνθήκες κατάφερε να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με το Χολαργό και να κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 86′ από τον Πάντο Τζανετάκο ο οποίος από τα έντεκα βήματα νίκησε το Νικολάου χάριζοντας στο Σίτι το πρωτάθλημα που αποτελούσε τον κύριο στόχο της σεζόν. Από την άλλη, η ομάδα του Χολαργού πάλεψε όμως από ένα σημείο και μετά οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα αντιλαμβανόμενοι τη νίκη του Γ.Σ. Αργυρούπολης απέναντι στην Ελπίδα, ήξεραν ότι και ακόμη εαν κέρδιζαν το πρωτάθλημα θα παραδιδόταν και πάλι σε άλλα χέρια.

Το ματς ξεκίνησε με δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση με το α’ μέρος να μη να μην ικανοποιεί τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Στο 45′ ωστόσο ο Χολαργός έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν ο Κατσαρός από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ανέβασαν στροφές, με το Αιγάλεω να ρισκάρει περισσότερο αφού ο Άγγελος Πυρένης αποφάσισε να περάσει στο γήπεδο τον Πάντο Τζανετάκο. Η επιλογή του έμπειρου προπονητή αποδείχθηκε καθοριστική αφού στο 86′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε τον δεύτερο τίτλο στους κυανόλευκους. 

Διαιτητές: Γρίμμας, Χριστοδούλου-Δόσης

ΑΙΓΑΛΕΩ: Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Στριμμένος, Ναυπλιώτης (78′ Κωνσταντόπουλος Κ.), Παπαθανασίου (83′ Τζανετάκος), Μπιταξής, Σταύρου, Λαμπρογεώργος, Βουτυράς, Μπάρμπας (1′ Κωνσταντόπουλος Π.)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Νικολάου, Καζάκος Α., Στεργιάκος, Σπυρόπουλος, Πλεμμένος (83′ Αναστασόπουλος), Χάλος, Κατσαρός (66′ λ. τρ. Ψάλλας), Τζέλη (74′ Ρίζος), Κετσετζόγλου, Λαμπρινάκος, Καζάκος Π.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply