Connect with us

stoplekto

Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιος – Δόξα Κορωπίου 2-3

Published

on

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Παπαϊωάννου ανέλαβε τα ηνία της Δόξας Κορωπίου προκειμένου να βγάλει την ομάδα της Ανατολικής Αττικής από το αδιέξοδο. Το ντεμπούτο του νεαρού προπονητή στον πάγκο του συλλόγου συνδυάστηκε ιδανικά αφού την προηγούμενη εβδομάδα η Δόξα πήρε τη νίκη κόντρα στην Σταμάτα. Χθες, συνέβη κάτι ανάλογο ωστόσο η αναμέτρηση με τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιος εμπεριείχε περισσότερη δράση και αδρεναλίνη αφού οι Κορωπιώτες παρά το γεγονός ότι μέχρι το 47′ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1, βρήκαν τις δυνάμεις να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν τη νίκη με 3-2. Πάντως, όσοι βρέθηκαν χθες το γήπεδο, ευχαριστήθηκαν θέαμα αφού απόλαυσαν πέντε γκολ ενώ το παιχνίδι είχε και δυο ανατροπές στο σκορ.

 

Γκολάρα ο Σκαβάρας

 

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν με τη συμπλήρωση 25′ να ανοίξουν το σκορ χάρις σε εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Σκαβάρα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και κατάφεραν στο 44′ να ισοφαρίσουν χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαμάκου. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 47′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του σημειώνοντας το 2-1. Η αντίδραση των Κορωπιωτών ήταν άμεση αφού στο 55′ κέρδισαν πέναλτι, όμως Λαμπρόπουλος είπε ”όχι” στον Σιδέρη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 64′ πήρε το… αίμα του πίσω αφού στάθηκε πιο τυχερός ισοφαρίζοντας σε 2-2. Παρ’ όλα αυτά η Δόξα δεν έμεινε εκεί αφού βγήκε μπροστά για να πετύχει το τέρμα που θα της χάριζε τη νίκη, κάτι που συνέβη στο 84′ με τον Δάβαρη να διαμορφώνει το τελικό 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Διαιτητής ήταν ο Σπίθας

 

ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Χίκα (80′ Κοσμάτος), Μακροδημήτρης, Κουλιμπής, Μαραγκός (71′ Βασιλείου), Μούργος, Μακρυπίδης, Τσάνης, Φουτσίνι, Μαμάκος, Χαρίτος (56′ Μπουτσάϊ)

 

ΔΟΞΑ: Μυλωνάς, Λυμπερόπουλος Γ., Πάντου, Τσεβερίκοβ, Ρίζος, Σιδέρης, Παπαδόπουλος Στ., Παπαδόπουλος Ι. Δάβαρης (58′ Ντα Κόστα), Γκαβασιάδης (89′ Σύρος), Σκαβάρας (90′ Αμπεντινάϊ)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply