Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Πρωτέας Π. Φώκαιας – Αμφιάραος 2-0

Published

on

Μένει στο κόλπο της ανόδου με τη σημερινή του νίκη ο Πρωτέας καθώς επικράτησε στην Παλαιά Φωκαία με 2-0 επί του Αμφιάραου Καλάμου. Δυναμικά μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι και ευτύχησαν μόλις στο 6΄ με τον Χάσκα να μπουν οδηγοί στο σκορ (1-0). Μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο ο Πρωτέας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, μετά ο Αμφιάραος σιγά σιγά ισορρόπησε το παιχνίδι έχοντας μία ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς είχε δοκάρι στο 35΄.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Χαρίτο στο 67΄ (2-0) και κλείδωσαν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να μειώσουν, κατά συνέπεια η νίκη του Πρωτέα ήταν καθαρή και το σημερινό τρίποντο τους κρατάει στην 2η προνομιούχο θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Σπίθα

ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ (Δαγγούλης)  Τσαίμος,  Διακορώνας, Κουφαλιάς (65΄ Μασκάι), Κοτζάι, Φραγκής, Μαραγκός, Χάσκα, Ντίνος, Ραζακιάς (82΄ Αλεξίου), Παπακωνσταντίνου (58΄ Μακροδημήτρης), Χαρίτος (77΄ Χύκα)

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ  (Σκαρμούτσος) Νικολάου Ι., Μανιώτης, Νικολάου Γ., Tabaku, Μαγγίνας (16΄ Στεφανουδάκης), Νικολάου Π., Σκαρμούτσος, Καραμπέτσος, Τσαγκάρης, Μαργιέτας, Παπαγεωργίου (70΄ Χόνδρος)

Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com

φωτο -SPORTCITY

Πηγή – athlorama.blogspot.com