Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πρωταθλήτρια η Αθηναΐδα – Στα “ουράνια”…η παρέα του Κινδυλίδη

Published

on

Η παρέα του Αλέξανδρου  Κινδυλίδη τα κατάφερε και μάλιστα με το σωματείο να κατακτά τον τίτλο αήττητο μια στροφή πριν το τέλος. Η ιστορική ομάδα της Κυψέλης από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της Αθήνας καθώς σήμερα το πρωί κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στον 40 όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ επικρατώντας του Αίμου εκτός έδρας με 2-0.

Η Αθηναΐδα μπήκε δυνατά στο ματς όπως το συνηθίσει καθ’όλη την χρονιά, είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ από νωρίς  με τους Καραμανίδη και Γώγο αλλά οι προσπάθειες των παραπάνω σταμάτησαν αμφότερες στο δοκάρι του Γιακουμάκη και σκόραρε στο 30’ με τον συνήθη ύποπτο Κούρτι για το 0-1. Τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Τουμάσης διαμόρφωσε σε κόντρα επίθεση με πλασέ το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, σκορπώντας τον ενθουσιασμό τους παράγοντες και φίλους της ομάδας, αυτό δείχνουν και οι φώτο μετά το τέλος του αγώνα από τον γήπεδο και το πούλμαν του συλλόγου κατά την επιστροφή, με τον Σταύρο Δαναλάτο να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

ΑΙΜΟΣ: Γιακουμάκης(46’ Μπόζιο), Ματζουράνης, Δαρτσίνης , Γιαννούλης, Ρουμπέν, Μπαρμπούδης, Λιγκοπόρα, Ταλιούρας Δ., Νάτσιος(46’ Ψωμοζήτης),Κουτάκος(74’ Γολίδης), Ταλιούρας Φ.

 ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Πουλίδης, Μπαρμπαδήμος, Καραμανίδης, Γώγος(67’ Δουδουμόπουλος), Κινδιλίδης, Γκιόλιας(46’ Βύκου), Σταθόπουλος(53’Δουδουμόπουλος), Κούρτι, Βαγγελής(57’Ράντα), Σιάνη,Τουμάσης.

aimos athinaida2