Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πρωταθλήτρια η Πεύκη, έπεσε ο Ιάσωνας (2-0)

Published

on

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ η Πεύκη νίκησε τον Ιάσωνα με 2-0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια κατακτώντας την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

Τερμάτισε έτσι με 56 βαθμούς, ενώ ο Ιάσωνας με 19 βαθμούς τερμάτισε στην 11η θέση και γνώρισε τον 2ο συνεχόμενο υποβιβασμό του.

Οι παίχτες του Κυριάκου Μαυρίδη κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό, αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Τελικά στο 50′ έγινε η φάση που ουσιαστικά καθόρισε την πορεία του παιχνιδιού. Ο Κουρεμάδας υπέπεσε σε φάουλ έξω από την περιοχή και είδε την 2η κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Το φάουλ εκτέλεσε ο Μπανιάς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 62′ ο Σπυριδάκης έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΕΥΚΗ: Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Μπάρε Β., Μπούντρας (90′ Ψωμίδης), Μπάρε Α. (75′ Γεντίκης), Σπυριδάκης, Φάρκωνας (83′ Πολυμέρου), Χαραλάμπους (83′ Ντούνης).

ΙΑΣΩΝΑΣ: Πιτσινής (65′ λ.τ. Παππάς), Μπράβος, Αλετράς, Γλέζος, Κουρεμάδας, Τραγανός, Κεφαλάς (62′ Μπαϊρακτάρης), Βιτσέρσκι (65′ Κατραμάδος), Κερασιώτης, Μουλάι, Γέρος (55′ Αποστολόπουλος).