Connect with us

5ος Όμιλος

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Θύελλα 5-2 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Με το ευρύ 5-2 απέναντι στους Άγιους Αναργύρους έκλεισε η Θύελλα Καμαρίου τις υποχρεώσεις της για το 2019, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Έτσι, η Θύελλα  είναι πρωταθλήτρια Χειμώνα, και μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του 5ου ομίλου, με δύο βαθμούς περισσότερους από την Καλλιθέα!

Στο 4′ ο Σεχολάρι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 21′ ο Μαντούσης ισοφάρισε. Στο 26′ ο Καραλής έβαλε μπροστά την ομάδα μας καθώς σημείωσε το 2-1 και το 3-1 έγραψε ο Γελαδάρης στο 58′.

Τα επόμενα δύο τέρματα της ομάδας του Βαγγέλη Χαντέ πέτυχε ο Γιάννης Καραλής, κάνοντας και χατ-τρικ. Ωστόσο όταν το σκορ ήταν 4-1, οι Άγιοι Ανάργυροι μείωσαν σε 4-2 με το Λαθούρη.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ:

4′ Γκολ: Μπαλατσούρας θα πασάρει για το Σεχολάρι, που θα νικήσει τον Ανδριόλα και θα ανοίξει το σκορ
7′ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ζέλο, διώχνει δύσκολα ο Χανιώτης. Στην επαναφορά ο Αργυρίου θα πιάσει πολύ καλό σουτ, όμως ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλοκάρει
16′ Σουτ από τον Μαυροματάκη, διώχνει ο Ανδριόλας
21′ ΓΚΟΛ! Κόρνερ Φύτρου, κεφάλια Μαντούση και 1-1!
26′ ΓΚΟΛ! Ωραία μπαλιά Σιμιτσή για τον Καραλή, ο οποίος με ωραία ενέργεια βάζει τη Θύελλα μπροστά στο σκορ!
30′ Κεφαλιά του Σεχολάρι εξ’ επαφής, σε κόρνερ ο Ανδριόλας!
40′ Ο Ζέλο με ωραίο τακουνάκι θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ακυρώνεται για χέρι

Β’ Ημίχρονο
58′ ΓΚΟΛ! Ο Γελαδάρης μέσα από την περιοχή θα προσπαθήσει να βρει τον Αργυρίου, ο Μπαλατσούρας θα τον προλάβει και θα διώξει με το κεφάλι με Γελαδάρη να γίνεται πάλι αποδέκτης και με σουτ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 3-1!
59′ Ωραία προσπάθεια του Αργυρίου από δεξιά που θα κάνει κούρσα, η προσπάθειά του όμως καταλήγει λίγο πιο πάνω από το “γάμα” του Χανιώτη
66′ Πολύ όμορφη μπαλιά του Ζέλο από το κέντρο με αποδέκτη τον Καραλή, ο οποίος θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ δεν θα μετρήσει καθώς ο επόπτης σήκωσε οφ-σάιντ!
70′ ΓΚΟΛ! Ο Αργυρίου θα βρει τον Καραλή με παράλληλη πάσα κι εκείνος θα σκοράρει για το 4-1!
75′ Ο Καραλής θα σπάσει προς τα πίσω για το Φύτρο, το δυνατό σουτ του θα περάσει ψηλά άουτ
78′ Γκολ 4-2: Ο Λαθούρης έπειτα από μεγάλη μπαλιά θα πάρει μπάλα εντός περιοχής και θα τη στείλει στα δίχτυα για να μειώσει σε 4-2
83′ Σουτ του Τουλοβασίλη από δεξιά, δοκάρι η μπάλα
84′ ΓΚΟΛ! Ωραία προσποίηση του Λιγνού, θα περάσει τον αντίπαλό του και θα βγάλει κάθετη για τον Καραλή που θα σημειώσει χατ-τρικ, για το 5-2!

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Ανδριόλας, Γελαδάρης, Μπουσάϊ (85′ Παπαγγελής), Μαντούσης, Αρκούδας (84′ Σπανός), Μαλάϊ, Ζέλο, Σιμιτσής (84′ Λιγνός), Αργυρίου, Καραλής, Φύτρος (85′ Μαυρομάτης)
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης  (58′ Γκουντούνας), Κατσίβελας (60′ Λαθούρης), Ανδρέου, Πιπίνης, Μαυροματάκης, Σταύρου (65′ Κατσάρας), Τουλοβασίλης, Σεχολάρι, Μπαλατσούρας (79′ Λάλα), Μπέκος

Ενημέρωση-Θύελλα Καμαρίου