Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρωταθλητές οι Άγιοι Ανάργυροι-Ιστορική άνοδος στην Γ’ Εθνική

Published

on

Όλη τη χρονιά έδειξε ότι αποτελεί την καλύτερη ομάδα του ομίλου αφού ακόμη και όταν η τύχη τους… γύρισε τη πλάτη, οι Άγιοι Ανάργυροι δήλωσαν παρών και έδειξαν χαρακτήρα στα μεγάλα και κρίσιμα ματς.
Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού παρότι έκανε τη… ζωή του δύσκολη, κατάφερε τελικά να φτάσει στην επίτευξη του στόχου και να αποδείξει στις… κακές γλώσσες ότι οι επιλογές του Βασίλη Λινάρη σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες μόνο τυχαίες δεν ήταν.
Ο πρόεδρος των Αγίων βλέπει την ομάδα του να κατακτά τον τίτλου στον 1ο όμίλο μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του μαραθωνίου και πρόκειται για μια ιστορική ημέρα για τη περιοχή των δυτικών προαστίων
Άλλωστε αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ένωση θα αγωνιστεί σε την τρίτη κατηγορία γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Δόξα Βύρωνος.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Νταουτάι από τον Τασιουλή και το μετέτρεψε σε γκολ ο Αλημπάς γράφοντας το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90’ με κοντινό σουτ ο Κετσετζόγλου. Δοκάρια είχαν στο 12’ ο Πιτσινός και στο 60’ ο Κετσετζόγλου, ενώ στο 91’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σταυρόπουλος.

Πολύ καλή η διαιτησία των Τσουκαλά, Αργυρού και Τσαγκάρη.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Κολλιάκος, Μαντίκος, Γουβαλάρης, Καλογερής, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος (57’ Μαρούσης), Αλημπάς (83’ Λάλα), Νταουτάι (62’ Καμαρινόπουλος), Μαρίνου (86’ Σταύρου), Κετσετζόγλου.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Τσιώσης, Δόσης (46’ Β. Αγγελακόπουλος), Μανάρας, Βουρλούμης, Τασιουλής, Τυράκης (84’ Χατζηπέτρος), Πιτσινός, Συρίγος (61’ Ρεγκινίδης), Λιόκαυτος (68’ Λούρμπας), Όντβογκ, Κότοβ.