Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πρωταθλητής ο Βύζας Μεγάρων, 2-0 τον Ασπρόπυργο

Published

on

Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΔΑ έφτασε στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Βύζας Μεγάρων. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλύκα επικράτησε στον Ασπρόπυργο με 2-0 της ομώνυμης ομάδας και πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο στην Ένωση της Δυτικής Αττικής, ενώ εξασφάλισε και τη συμμετοχή του στα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική.

Οι Μεγαρίτες μπήκαν αποφασισμένα στην αναμέτρηση και “καθάρισαν” το ματς από το πρώτο εικοσάλεπτο με τέρματα των Ατματσίδη(13′) και Κενδριστάκη(20′).

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, χωρίς να αλλάξει κάτι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Χρέλια βρήκε παίκτες και τεχνική ηγεσία του Βύζαντα να πανηγυρίζουν έξαλλα αυτή την  επιτυχία, με τα πανηγύρια να μεταφέρονται στη συνέχεια και στην πόλη των Μεγάρων.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Χολέβας, Τζαρχρήστας, Φραγκόπουλος, Καρδάμης, Παρασχάκης, Μπούρας, Τσιρικλός, Στύλλα(46′ Γκούπε), Πέτσας, Τζούντι, Καραλής.

ΒΥΖΑΣ: Πορανίδης(75′ Κουφής), Δρυμούσης, Μανωλιάς, Φλέφκας, Φυσαράκης, Μανώλης, Σαχόλλι, Καραγιάννης, Κενδριστάκης(62′ Φρυγανάς), Ατματσίδης(62′ Λεβεντούρης, 68′ λ.τρ. Πεκίνι), Κωνσταντινίδης(62′ Παπαδάκης).