Connect with us

4ος Όμιλος

Πρωταθλητής ο Εργοτέλης στον 4ο όμιλο!

Published

on

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Εργοτέλης επικράτησε με 3-1 της Θύελλας Ραφήνας και κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο κόβωντας πρώτος το νήμα.

Οι ‘κιτρινόμαυροι’ είδαν τους κόπους μιας χρονιάς να αποφέρουν καρπούς απέναντι σε ένα σύνολο που προηγήθηκε στο 22′ με τον Χαρακτίδη όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ μέχρι το τέλος.

Από την άλλη ο Εργοτέλης είχε σε καλή ημέρα τον Κατσικοκέρη που πέτυχε ακόμη ένα χατ-τρικ και χάρισε στο σύλλογο από το Ηράκλειο το πρωτάθλημα.

Στο 3′ ο Ζέκιο είδε την ενέργεια του να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Βασιλειάδη. Στο 5′ ο Βελλίνης είδε το τέρμα που σημείωσε να ακυρώνεται μετά από υπόδειξη για οφσάιντ.

Στο 15′ ο Κατσιούλης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Κατσικοκέρη, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να απομακρύνει στο 18′ την κεφαλιά του Κατσικοκέρη μετά το κόρνερ του Σερτζίνιο.

Στο 22′ έγινε το 0-1 με τον Χαρακτίδη, όμως ο Εργοτέλης στο 26′ έχασε μγάλη ευκαιρία όταν ο Ρουσσάκης έβγαλε παρε-βαλε πάσα στον Κατσικοκέρη και ο τελευταίος από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 32′ ο ίδιος παίκτης δνε αστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 32′ έγινε το 2-1 με τον Κατσικοκέρη και πάλι μετά τη φοβερή πάσα του Λεάλ, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να κερδίζε πέναλτι στο 64′ και να το μετατρέπει σε γκολ δίνοντας σαφές προβάδισμα στους Κρητικούς για τη νίκη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ, Σερτζίνιο, Ρουσάκης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Φύτρος, Παπαδόπουλος, Γκίκας, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Μπουντάκης, Γεροκωνσταντής, Ζέκιο, Μανουσάκης