Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πρωταθλητής ο Καραβάς 2-1 τα παλικάρια της Χαλκηδόνας

Published

on

Με τέρμα του μόνιμου σκόρερ του Ηλιάδη στις καθυστερήσεις, ο Καραβάς νίκησε εκτός έδρας την Χαλκηδόνα με 2-1 και στέφτηκε πρωταθλητής  στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΠ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς  από ποδοσφαιριστές και οπαδούς του συλλόγου.

Οι γηπεδούχοι που σε καμία περίπτωση δεν άφησαν το παιχνίδι, αγωνίστηκαν δυνατά είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 45’ με τον Οικονομάκη να κλέβει την μπάλα και να σκοράρει για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα στον αγωνιστικό χώρο καθώς αποβλήθηκε ο Παναγιωτόπουλος και ο Σπανός (αναπληρωματικός του Καραβά) για λεκτική αντιπαράθεση, με την ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να γίνετε απειλητική να βρίσκει χώρους και να φτάνει κοντά στην ισοφάριση με τους Ζώτο και Σιδηρόπουλο να σημαδεύουν τα δοκάρια του Πνευματικού. Στο 79’ ο Σιδηρόπουλος ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους  με τον Ηλιάδη στις καθυστερήσεις να σημειώνει το χρυσό τέρμα της νίκης για την ομάδα του Καραβά διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 χαρίζοντας παράλληλα και τον τίτλο του πρωταθλητή στην ομάδα του.

Η Χαλκηδόνα διαμαρτύρεται για την αυστηρή αποβολή του Παναγιωτόπουλου και για την μη αποβολή ποδοσφαιριστή του Καραβά σε παρόμοια ένταση  σε άλλο σημείο της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Αλατσάκης.

ΑΟ Χαλκηδών: Πνευματικός Κ., Κούρτης, Πνευματικός Ε., Φέκος, Μάνθος, Αθανασιάδης(77′ Βοργιάς), Καστάνης(65′ Κορτέσης), Ζαρκαδούλας, Παναγιωτόπουλος, Μανδαμαδιώτης(54′ Καρυτινός), Οικονομάκης(77′ Μπουζάλι).

ΑΟ Καραβάς: Μπαντίκος, Γκούμας(46′ Επιτροπάκης), Κωστόπουλος(64′ Ιωακειμίδης), Πηγουνάκης(72′ Σιδηρόπουλος), Τηλιγάδας, Αγγελόπουλος(64′ Ζαμπέτης), Παυλίδης, Παπανικολάου(90′ Μουλάς), Δανασής, Ηλιάδης, Ζώτο.