Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρωταθλητής ο μεγάλος και ιστορικός Χαραυγιακός!

Published

on

Ο έτερος πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΑ μετα το Αιγάλεω είναι ο Χαραυγιακός με το στόχο να επιτυγχάνεται μετά από τεράστια προσπάθεια.

Το τελικό αποτέλεσμα που ήταν η ισοπαλία, ήταν ένα από τα δυο που κυνήγησε ο ιστορικός σύλλογος. Το 0-0, τον στέλνει το άλλο Σάββατο να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄’ εθνική με αντίπαλο το Αιγάλεω! Ο αγώνας πήγε στη δύναμη και ενίοτε στα σκληρά μαρκαρίσματα, με συνέπεια να σημειωθούν ελάχιστες φάσεις. Στο πρώτο μέρος καλύτερος ήταν ο Θρίαμβος που έχασε δυο – τρεις ευκαιρίες με τους Κακλαμάνο, Αποστολόπουλο και στο δεύτερο ο Χαραυγιακός, με τον Μπίτιλη και Φωστέρη. Για να μείνει το 0-0. Ενώ λίγο πριν τη ληξη του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη ο Παπαναστασίου!

Πολύ καλη η διαιτησία των Μακογιάννη, Κουντουρέλλη και Αργυρού.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάγκαλος, Ράμμος, Βαζούκης, Κωνσταντόπουλος, Τουγουντζόγλου, Μακρυγιάννης (59’ Κουντουριώτης), Φωστέρης, Αναστασόπουλος, Μπίτιλης (82΄’ Παϊκόπουλός), Γιαννόπουλος (71’ Ζήσης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Τσιούλος, Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς, Μπερτσιάς, Τσούκης, Αποστολόπουλος (78’ Παπαναστασίου), Κακλαμάνος, Τσαγιάννη