Connect with us

6ος Όμιλος

Πρωταθλητής ο Πανιώνιος, 2-1 με ανατροπή εκτός την Μύκονο

Published

on

Ο Ιστορικός… απάντησε εντός αγωνιστικό χώρου στο “σκοτάδι” του αγώνα της Μυκόνου, πήρε τη νίκη με ανατροπή (1-2) και κλείδωσε την πρωτιά του 6ου ομίλου αήττητος!

Οι μάγκες του Δημήτρη Κοροπούλη με τεράστιο πάθος, αν και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στο τεράστιο “τρίποντο”.

Σκόρερ της ομάδας ο Πίσπας και ο Λιύμης. “Καρυδάτη” νίκη για τους κυανέρυθρους, που τώρα μπορούν να κοιτούν τα μπαράζ ανόδου.

Το παιχνίδι

Η Μύκονος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10′ η γηπεδούχος ομάδα της Μυκόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, πίεσε για την ισοφάριση, όμως σε δύο καλές περιπτώσεις που είχε με τον Λιούμη δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στην “επανάληψη” οι παίκτες του Κοροπούλη μπήκαν αποφασισμένοι και κατάφεραν γρήγορα να ανατρέψουν το σκορ. Αρχικά στο 50′ ο Πίσπας με ωραίο γκολ έκανε το 1-1 και στο 55′ ο Λιούμης έκανε το 1-2 δίνοντας το προβάδισμα στον Ιστορικό.

Αυτό το σκορ έμεινε έως το φινάλε, με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους κυανέρυθρους να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την πολύτιμη νίκη και την πρωτιά του ομίλου!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος, Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου, Πίσπας, Γροντής, Νίνο, Μούντριχας, Λιούμης.