Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πρωταθλητής ο Περαμαϊκός, 2-2 στο Ρέντη με τη Νίκη

Published

on

Ξανά πρωταθλητής μετά από 11 χρόνια είναι και με τη βούλα ο Περαμαϊκός. Η ομάδα του Αχιλλέα Ανδριανάκη δίκαια και πανάξια έφτασε σε αυτή την επιτυχία. Οι φιλοξενούμενοι χρειαζόντουσαν ακόμα ένα βαθμό για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, κάτι το οποίο κατάφεραν, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Ρέντη με την τοπική Νίκη και πανηγύρισαν το έβδομο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Τσαγκάρη(8′) και Γεωργίου(55′), για να απαντήσουν οι Ρεντιώτες με τους Τόττη(32′) και Παπαδόπουλο(72′ πέναλτι).

Το τελικό σφύριγμα βρήκε του Περαματιώτες να πανηγυρίζουν έξαλλα και πλέον να προσανατολίζονται για τα δύσκολα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Διαιτήτευσε ο Τραϊφόρος.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Καρίμαλης, Παπαδόπουλος, Σισμανίδης(74′ Ασάνι), Χάντρι, Νταής(74′ Σχίζας), Κερπάσι, Σταθελάκης(28′ λ.τρ. Δήμο), Καφετζόγλου, Σάκκα, Παπαργύρης, Τόττης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κατσικούρης, Μεσσήνης(63′ Καραταράκης), Λάππας, Βουρνάζος, Μεγαλοοικόνομου, Σερμάδι(46′ Νούχο), Τσαγκάρης, Πέρρος(52′ Ταλαμπέκος), Μιτσάνι, Γεωργίου, Παλυβός(52′ Ξηρός).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ