Connect with us

slideshow

Πρωταπριλιάτικο αστείο οι αλλαγές στα μπαράζ ανόδου

Πάταγος με το θέμα

Published

on

Καλό μήνα σε όλους και όπως ήταν φυσικό stoplekto.gr, τηρήσαμε το πρωταπριλιάτικο έθιμο, που θέλει να παρουσιάζουμε μια ψευδή είδηση ως αληθοφανής.

Έτσι, λοιπόν στο πλαίσιο της πρωταπριλιάς αναρτήσαμε την είδηση ότι με απόφαση-βόμβα αλλάζουν οι όμιλοι στα μπαράζ ανόδου.

Κάποιοι κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο και ως τέτοιο το εξέλαβαν. Κάποιοι άλλοι μέσα στον καημό τους για την τύχη των ομάδων τους, την πάτησαν και κάνοντας την επιθυμία τους βούληση της ΕΠΟ, νόμισαν ότι πράγματι θα αλλάξει ο καταρτισμός των ομίλων.

Και του χρόνου με υγεία να είμαστε καλά και να μην τα βάζει κανείς με το έθιμο ακόμη και αυτοί που δεν έχουν χιούμορ.

Απλά να είμαστε όλοι πιο συγκεντρωμένοι όταν διαβάζουμε μια είδηση, να τη φιλτράρουμε στο μυαλό μας και να μην «τρώμε» ότι μας σερβίρουν. Ζητούμε συγγνώμη από όσους την…πάτησαν.

stoplekto.gr

Ιδού το ψέμα το οποίο παρουσιάσαμε ως είδηση:

Οι ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν στην ΕΠΟ από τα Αθηναϊκά και τα Πειραϊκά σωματεία στην ΕΠΟ έπιασαν τόπο και αλλάζει τελικά ο καταρτισμός των ομίλων για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. Έτσι οι ομάδες από την Αθήνα και τον Πειραιά «σπάνε» στα δύο και δεν θα συγκρουστούν μεταξύ τους.

Καταλυτικό ρόλο για να πάρει πίσω η ΕΠΟ την απόφασή της έπαιξε η παρέμβαση του Ολυμπιακού, του ισχυρότερου συλλόγου του μεγάλου λιμανιού και της χώρας.

Τα Πειραϊκά σωματεία που θίγονταν από τον ορισμό των ομίλων μπαράζ ζήτησαν την συνδρομή του Ολυμπιακού και ενημέρωσαν τον ίδιο τον πρόεδρο του Πειραιώτικου συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν stoplekto.gr και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης, ο κ Μαρινάκης επικοινώνησε αργά χθες το βράδυ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ Μιχάλη Σαρρή και του έθεσε επιτακτικά το θέμα των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές οι δύο άνδρες είχαν τον παρακάτω διάλογο:

Μαρινάκης: Νομίζω ότι έχει συντελεστεί μια μεγάλη αδικία σε βάρος του Πειραιά.

Σαρρής: Ποια αδικία; Η απόφαση ήταν σχεδόν ομόφωνη.

Μαρινάκης: Το κλίμα στα ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά είναι βαρύ και όλοι μιλούν για κατάφωρη αδικία. Θέλω να σας ζητήσω να κάνετε ότι μπορείτε για να αλλάξει το κλίμα αυτό.

Σαρρής: Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέτε και το ζητάτε μπορούμε να το επανεξετάσουμε.

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα Μαρινάκη, ο κ Σαρρής επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο και του έδωσε εντολή να κάνει νέα εισήγηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ.

Έτσι τα επικρατέστερα σενάρια είναι δύο:

1. Να σπάσουν εντελώς οι ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά και να τεθούν καθεμία από αυτές επικεφαλής σε τέσσερις ομίλους.

2. Να χωριστούν σε δύο ομίλους οι τέσσερις ομάδες του Πειραιά. Στον ένα θα είναι η πρωταθλήτρια Αθήνας, η πρωταθλήτρια Πειραιά, η πρωταθλήτρια Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) και η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου.

Και στον άλλο όμιλο θα είναι η πρωταθλήτρια Αθήνας, η πρωταθλήτρια Πειραιά, η πρωταθλήτρια Κορινθίας και η πρωταθλήτρια Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ).

Η όποια τελική απόφαση πάντως θα ληφθεί εντός της εβδομάδας σε νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ καθώς οι ημερομηνίες για την διεξαγωγή αγώνων μπαράζ είναι πιεστικές.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply