Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Πρωτιά οι έφηβοι του Νικολακάκη

Σε Χριστουγεννιάτικο τουρνουά

Published

on

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ομάδα εφήβων (U-17) του Νικολακάκη, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που οργάνωσε το Τμήμα Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Περιστερίου, με συμμετοχή 8 ομάδων σε 2 ομίλους (στον ένα όμιλο έπαιξαν μία ομάδα του Ατρομήτου, ο Άρης Θεσ., ο Εθνικός Πειρ. και ο ΑΟΝ Αργυρούπολης). Ο Νικολακάκης ήλθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο, κι επικράτησε 5-4 στα πέναλτυ, νίκησε 2-1 τον Εθνικό, και έφερε 1-1 με την Αργυρούπολη, την οποία απέκλεισε στα πέναλτυ 5-4. Ως επικεφαλής του Α’ ομίλου, αντιμετώπισε άλλη ομάδα, με μεγαλύτερα παιδιά του Ατρομήτου, στον τελικό. Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 (με τέρματα των Κοκκόλη από πλευράς Νικολακάκη και Καλαφάτη από τον Ατρόμητο) αλλά και πάλι στα πέναλτυ, ο Νικολακάκης επικράτησε με 9-8!

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των νεαρών του Νικολακάκη, που πρωταγωνιστούν και στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, εξέπληξαν τους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων που έλαβαν μέρος στο τουρνουά. Φυσικά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές το πανηγύρισαν δεόντως. Πρόκειται για παιδιά της περιοχής Μενιδίου, που παίζουν μαζί τα δύο τελευταία χρόνια, υπό τις οδηγίες του άξιου προπονητή τους Παναγιώτη Σαββίδη, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν μια καλή εμπειρία για τα παιδιά, που έχουν γεννηθεί το 1996 και 1997. Νομίζω ότι έχουν ταλέντο και γι’ αυτό είμαστε πρώτοι και στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ».

Η σύνθεση της ομάδας εφήβων του Νικολακάκη στο τουρνουά του Ατρομήτου: Πασσαλίδης, Τσιαμάτος, Μαστρογιάννης, Κάντζος, Τσαπανίδης, Σκορδάς, Βλαχαντώνης, Δαμιανίδης, Κοκκόλης, Καβάσης, Νίκας, Σμυρναίος, Μυτιληνάκης, Στεργιόπουλος, Πανίδης, Τσάτσας, Σαββίδης, Μιχαηλίδης, Ορφανίδης, Φουστουρίδης, Λακιώτης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply