Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Πρωτοπορεί πάλι ο ΑΟ Κορωπί

Published

on

Οι πρωτοποριακές καταστάσεις δεν έχουν σταματημό στο Κορωπί. Οι εξαγγελίες του προέδρου Παναγιώτη Αλεξανδρή και των μελών του Δ.Σ του Α.Ο.Κ ότι ο Σύλλογος θα βαδίσει σε επαγγελματικά πρότυπα για τα ερασιτεχνικά δεδομένα υλοποιείτε καθημερινά και σε όλα τα επίπεδα. Μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Αντώνη Καρπούζα στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ για την Νοσοκομειακή κάλυψη των παιχτών του Συλλόγου για όλη την περίοδο σε τυχόν τραυματισμούς το Δ.Σ έκανε δεκτή ομόφωνα την εισήγηση του προπονητή και ήρθε αμέσως σε συμφωνία με την ATHENS SPORTS CLINIC εξειδικευμένη εταιρία σε αυτό το κλάδο.

 

Εκδόθηκε το δελτίο του SINGBO και μαζί με τον Σπηλιόπουλο υπολογίζονται από τον Αντώνη Καρπούζα για την αρχική ενδεκάδα για το Σαββατιάτικο αγώνα στο Γέρακα με αντίπαλο το Νικηφόρο.

 

Εντωμεταξύ γίνεται πανστρατιά φιλάθλων για τον αγώνα του Σαββάτου και γι αυτό το λόγο το Δ.Σ του Α.Ο.Κ έχει ναυλώσει δύο Πούλμαν για τη μεταφορά των φιλάθλων του. Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις τέσσερις το απόγευμα από την Ανάληψη .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply