Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρωτόγνωρη ανακοίνωση από Χαϊδάρι

Published

on

Σε μια πρωτόγνωρη ανακοίνωση που τιμά την ομάδα προχώρησε το ΔΣ του Χαϊδαρίου σχετικά με συμβάν που έλαβε χώρα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του σημερινού αγώνα  με την Ηλιούπολη. Μια κίνηση που μακάρι να γίνει παράδειγμα στο σύνολο των ποδοσφαιρικών συλλόγων  της χώρας. Η Ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Με αφορμή όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα της Ηλιούπολης, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου διαχρονικά, καθ΄ όλη τη διάρκεια της 79χρονης ιστορίας του, πρεσβεύει αρχές, ήθος, ευγενή άμιλλα και αθλητικά ιδεώδη. Η οποιαδήποτε δε ένταση ή αντιπαράθεση, μένει πάντα μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και διαρκεί μόνο 90 λεπτά. Μετά από αυτά, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε και με κανέναν.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, αισθανόμαστε άσχημα για το ατυχέστατο συμβάν που συνέβη σήμερα στον χώρο των αποδυτηρίων μετά τη λήξη του αγώνα, εις βάρος ενός μέλους της αποστολής της ομάδας της Ηλιούπολης. Το συμβάν αυτό ήταν απαράδεκτο, δε συνάδει με τη φιλοσοφία του συλλόγου μας, είναι παντελώς ξένο με τις αθλητικές πρακτικές μας, μας λυπεί αφάνταστα και σε καμία περίπτωση δεν μας αντιπροσωπεύει. Το καταδικάζουμε απερίφραστα και ζητούμε δημόσια συγγνώμη από τη φίλη ομάδα της Ηλιούπολης, που ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρο μέσα στον χώρο της αποκλειστικής ευθύνης του συλλόγου μας.

Εμείς, σαν Α.Ο. Χαϊδαρίου κάνουμε την αυτοκριτική μας, την κάνουμε δημόσια και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι χρειαστεί ώστε να μην ξαναγίνει ποτέ στο γήπεδό μας κάτι το οποίο θα προσβάλλει την έννοια της φιλοξενίας που οφείλουμε να προσφέρουμε πάντα στους αντιπάλους μας. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με τη φίλη ομάδα της Ηλιούπολης, στην οποία ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.