Connect with us

stoplekto

Πρόβα για τελικό ο Ερμής  2-0 την ΑΕ Περάματος

Published

on

Νίκη που του δίνει το δικαίωμα  να κάνει όνειρα για τα μεγάλο τελικό πέτυχε ο Ερμής Κορυδαλλού που επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Περάματος .

Το σκορ αυτό  είναι ένα σημαντικό αβαντάζ για την ομάδα του Δημήτρη Καλύκα που  ομολογουμένως άξιζε τη νίκη και θα πάει με άλλο αέρα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Περάματος  στις 20 Μαρτίου.

Οι Κορυδαλλιώτες από την αρχή του αγώνα έδειξαν τις προθέσεις τους και με το «καλημέρα» σκόραραν κιόλας. Μόλις στο 3’ ο Κίτσιος έκανε σέντρα από τα αριστερά , οι αμυντικοί της Ένωσης αδράνησαν και ο Τζανιδάκης  από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ .

Και ενώ στο 23’ το σουτ του Κίτσιου απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Δρίβας , στο 26’  έγινε το 2-0 . Από βαθιά μπαλιά του Τζανιδάκη η μπάλα έφτασε στον Κίτσιο που με ωραία προσπάθεια γύρισε στον Μούτσα  ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Οι Περαματιώτες μετά από το διπλό σοκ άρχισαν σιγά – σιγά να  βγαίνουν απειλητικά στην  επίθεση . Στο 32’ διαδοχικά σουτ του Λαθούρη εξουδετέρωσε σωτήρια ο Δράμπαλης ενώ στο 34’ ο Αντωνίου σε κενή σχεδόν εστία έπιασε κεφαλιά που κατέληξε άουτ.

Στο 45’ το μακρινό σουτ του Θεοδώρου βρήκε την συμβολή των δοκών .

Στο διάστημα αυτό και ο Ερμής βρέθηκε  κοντά στο τρίτο γκολ αλλά ο Δρίβας απέκρουσε το σουτ του Βύρη.

Καμία σχέση με το α’ μέρος το παιχνίδι στην επανάληψη όπου είχαμε όλο κι όλο μόνο ένα  σουτ του Αγγέλου στο 70’  που πέρασε ελάχιστα άουτ . Τίποτε άλλο. Βέβαια ο ρυθμός αυτός συνέφερε τον Ερμή που έκανε καλή  διαχείριση και  κράτησε το 2-0 .

Από την ‘άλλη πλευρά η ΑΕ Περάματος προβλημάτισε αφού δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε και  δεν μπορούσε να βρει τρόπους να βρει τον δρόμο για τα δίκτυα ..

Καλή η διαιτησία του Ορφανού .

ΕΡΜΗΣ : Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου, Αγγέλου, Λαζάκης,Νταλάκος, Τζανιδάκης, Στακάι, Βύρης( 84’ Κουβάτσος) , Μούτσας ( 18’ Γιαννακόπουλος) , Κίτσιος

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : Δρίβας, Στάης ( 6’ λ.τρ. Ζαχαρόγλου) , Μπένα,( 73’ Αναγνωστάκης), Μελάς, Κουτσογιαννόπουλος , Νάζαρης( 62’ Τάνκας ) , Λαθούρης, Θεοδώρου , Ταμπουράκης, Αντωνίου, Ντέμα( 55’ Ζόνγκα)