Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πρόβα τίτλου για Αθηναΐδα “σκόρπισε” τον Θεμιστοκλή

Published

on

Χωρίς να βρει καμιά αντίσταση η Αθηναΐδα συνέτριψε το Θεμιστοκλή με 4-0 και βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. .Η ιστορική ομάδα της Κυψέλης πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες από αύτη την αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει κανένα περιθώριο για περαιτέρω σχόλια. Η Αθηναΐδα προηγήθηκε όπως πάντα πολύ νωρίς στο σκορ καθώς μόλις στο 10 ο Σταθόπουλος πέτυχε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι , που εξακολουθούν μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος να είναι αήττητοι , ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τους σημειώνοντας ακόμα τρία τέρματα με τους Σιάννη στο 64’ και Τουμάση στο 72’ και 84’.

Εξαιρετική η διαιτησία των Συναίτη, Καπίρη,Νταρακλίτση

 

ΑΘΗΝΑΙΔΑ Πουλιδης,Τσιατσιος,Κατσιωρης(47Καραμανιδης)Κινδιλιδης,Σταθοπουλος,Γκιολιας,Κουρτι,Μπικωφ(82 Βαγγελης),Τουμασης,Σιαννη,Ραντα(56Δουδουμοπουλος)

 

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ:Καλιτζάκης,Φραμπασχαλης,Γριμανης,Θεοχαρης(66Δουλιογλου),Αξιωτου,Ασημακουλας(Ζαγκας),Θωμαιδης(69 Σωπιαδης),Αποστολοπουλος,Θεοδωρακης,Ζιωγας,Πουλοπουλος