Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρόβλημα με τον Κετσέ στον Μικρασιατικό – Πήρε Νταντή

Published

on

Ένα δυνατό μαρκάρισμα στο φιλικό κόντρα στην Αρμενική ήταν η αφορμή για τον τραυματισμό του Αντώνη Κετσέ. Ο νεαρός εξτρέμ αποκόμισε ένα βαρύ διάστρεμμα που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες περίπου και θα χάσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας. Σε ο,τι αφορά την φιλική αναμέτρηση κόντρα στους ‘Αρμένιους’, το συγκρότημα του Κώστα Σταμπουλίδη επικράτησε 2-1 χάρις σε τέρματα των Νταντή και Μερμήγγη. Μπορεί το σκορ να διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όμως ο νεαρός τεχνικός είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.

Η σύνθεση των περσινών πρωταθλητών ήταν: Κωνσταντόπουλος Ν., Αϊβαζης, Βλάχος, Ρόης, Βουτυράς, Καλλίνικος, Γεροκώστας, Ντάνο, Νταντής, Κετσές, Μερμήγγκης. Αγωνίστηκαν και οι: Φραγκουλάκης, Μπότσης, Τσέλιος Ε., Αγγελάκης, Μπεσταβασβίλι (ΥΔ), Γκίκα (ΥΔ), Κριστιάν, Μαργαρίτης, Σεροτάι, Μπατζάκας.

Πήρε Νταντή, κλείνει στόπερ – Παραχώρησε δύο

Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας, οι ‘βυσσινί’ απέκτησαν τον Μάριο Νταντή από τον Βύζαντα Μεγάρων. Ο νεαρός άσος που αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό χαφ, αναμένεται να δώσει ταχύτητα στο προσφυγικό σωματείο. Επίσης, κοντά στο σύλλογο βρίσκεται ένας υψηλόσωμος στόπερ με θητεία σε ομάδες Αθήνας. Τέλος, παραχωρήθηκαν στους Αμπελόκηπους με υποσχετική ενός χρόνου οι Χρήστος Τσέλιος και Γεράσιμος Μάργας ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.