Connect with us

3ος Όμιλος

Πρόεδρος ο Γρυπιώτης στον Αιολικό

Published

on

Οι μέρες περνούσαν επικίνδυνα, ο Αιολικός πάλευε να μπει σε τροχιά Γ’ Εθνικής για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το νερό έπρεπε να μπει στο αυλάκι…

Έτσι λοιπόν, ο Σταύρος Γριπιώτης το πήρε για ακόμα μία φορά επάνω του, αναλαμβάνοντας την προεδρία του συλλόγου και μαζί με τους επί σειρά ετών συνεργάτες του, συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο. Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Φώτης Κάναρος, Γεν. Γραμματέας ο Στρατής Γεωργής, Ταμίας ο Παντελής Βερρής, Γεν. Διευθυντής ο Στέλιος Αλμπάνης, Έφορος ποδοσφαίρου ο Στρατής Δελόγκος και Έφορος υποδομών ο Τάκης Τυροπώλης. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Παναγιώτης Ανδριώτης, Αγγελική Λεμονιά, Παναγιώτης Κουλουκάκης, Νίκος Ψαρρός και Εμμανουήλ Αρμενάκας.

Ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Μανούσος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής και θα έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Ήδη γίνονται οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές του περσινού βασικού κορμού, ώστε αυτός να διατηρηθεί αναλλοίωτος στο μεγαλύτερο μέρος του, ωστόσο σε μερικές περιπτώσεις παρατηρούνται αντικειμενικές δυσκολίες για την παραμονή μερικών εξ’ αυτών, ακόμα ένα χρόνο, στη Μυτιλήνη.

Πηγή: Sportlesvos.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply