Connect with us

5ος Όμιλος

Πρόκριση για Επισκοπή

Published

on

Τέλειωσε πριν καν αρχίσει… Το ματς κυπέλλου ΕΠΣΡ για την ομάδα της Επισκοπης απέναντι στην Κάλυβο αποδείχθηκε εύκολο.

Όχι γιατί ήταν αλλά γιατί το έκαναν να μοιάζει έτσι οι παίκτες μας. Συνάμα το τελικό 1-5 προκρίνει από τώρα την ομάδα μας στη β’ φάση του θεσμού.

Το ευχάριστο βέβαια ήταν άλλο. Ο Γιώργος Λυρώνης είδε 7 παίκτες του να αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς και προφανώς έμεινε ευχαριστημένος.

Στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησαν οι, Τρύφωνας Λαζαρίδης, Κάναλς Γκαρθία, Ζαν Κούρτι ενώ στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι, Ματαραγκάσι Ντ. Δημήτρης Μανωλακάκης, Νίκολα Γκαβρίλοβιτς και Νίκος Καλογεράκης. Όλοι τους είχαν καλές στιγμές με τον δεύτερο να σημειώνει το δεύτερο τέρμα της ομάδας μας.

Το ματς:

Γενικώς στο γήπεδο της Αλφάς η Επισκοπή φρόντισε προηγηθεί από νωρίς.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 3’ από το πλάγιο του Σερβιλάκη, ο Ρούσσης με ωραία προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-2: Στο 9’ από καραμπόλες μέσα στην περιοχή και πρόσκαιρη απομάκρυνση από τον Κλάδο, ο Γκαρθία πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα  δίχτυα.

Στο 49’ ο πολύ καλός Λαζρίδης βρήκε τον Έρι Ματαραγκάσι ο οποίος από απόσταση βολής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-3: Στο 44’ ο Σπωασής σούταρε, οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν, ο Χαλκιαδάκης σούταρε εκ νέου από το ημικύκλιο, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνομένων και κατέληξε στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο δραστήριος Τζόρνταν στο 50’ «σημάδεψε» το δοκάρι του Κλάδου.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-4: Στο 61’ ο Σωπασής εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, ο Κλάδος απέκρουσε δύσκολα και ο Ε. Ματαραγκάσι με διαγώνιο σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

ΓΚΟΛ! 1-4: Στο 72’ ο Κατσαμάς πέτυχε με ωραίο απευθείας φάουλ από πλάγια θέση το 1-4.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-5: Στο 80’ ο Τζόρνταν πήρε τη μπάλα σχεδόν από το κέντρο και προχώρησε ταχύτατα ως την αντίπαλη περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η διαιτησία: Καλυβιανάκης, Βαρβαντάκης, Λιοδάκης.

ΚΑΛΥΒΟΣ (Παπαδάκης): Κλάδος, Μοσχονάς, Μ., Αντωνόπουλος (46’ Καρδαμίτσης), Χνάρης, Σταρράς, Κατσαμάς, Ψαθάκης (78’ Τζαγκαράκης Μ.), Αντιασβίλι Γκ., Σπανουδάκης Μ. (Αντιασβίλι Κ.), Χαριτάκης (68’ Θεοδωράκης), Σπανουδάκης Α.,

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Λυρώνης): Κελαϊδής (Γκαβρίλοβιτς), Λαζαρίδης, Σερβιλάκης (46’ Ματαραγκάσι Ντ.), Ρούσσης (46’ Μανωλακάκης), Σέχου (62’ Καλογεράκης), Χαλκιαδάκης, Γκαρθία, Κούρτι, Ματαραγκάσι Έρι, Σωπασής, Τζόρνταν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply