Connect with us

8ος Όμιλος

Πρόκριση για Επισκοπή

Published

on

Με τον αέρα του καλύτερου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας η ομάδα της Επισκοπής και το απέδειξε και στην πράξη.

Με γκολ-κεφαλιά του Χαλκιαδάκη από το 7’ το συγκρότημα του Λυρώνη πήρε μια σπουδαία νίκη-πρόκριση που την έφερε στην επόμενη φάση της διευρυμένης διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς:

Με έλεγχο της μπάλας και σωστές αποστάσεις σ’ όλες τις γραμμές, η Επισκοπή πήρε στην ουσία αυτό που δικαιούνταν δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Κι όλα αυτά σ’ ένα ματς όπου η ζέστη (κυρίως η υγρασία) ήταν πολύ έντονη με τον κ. Ψύχουλα να δίνει από ένα τάιμ άουτ σε κάθε ημίχρονο προκειμένου να πάρουν μια ανάσα οι ποδοσφαιριστές των ομάδων.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1:
 Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα μας προσπάθησε να περάσει τη μπάλα στο β’ μισό του γηπέδου και τα κατάφερε από μία «στημένη» φάση. Στο 7’ ο Μπανγκούρα εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Σαββίδης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής (η μπάλα βρήκε και σ’ έναν αμυντικό) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 9’, λίγο έλειψε να γίνει και το 0-2 όμως ο Πατερίτσας με το σώμα έδιωξε το πλασέ του Τζόρνταν.

Η Επισκοπή ήλεγχε πλήρως το ματς και στο 40’ είχε κι άλλη ευκαιρία. Ο Τσικουδάκης θέλησε να σκοράρει εντός μικρής περιοχής όμως ο Σταματόπουλος έδιωξε σε κόρνερ!

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με μια πολύ καλή ευκαιρία της Χαλκίδας στο 50’ όταν ο Ντάμπου έκανε το πλασέ με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κελαϊδή.

Στο 61’ ο Νάκας έβγαλε μια καλοζυγισμένη σέντρα, ο Τζόρνταν κέρδισε την κεφαλιά όμως ο Σταυριανός μπλόκαρε.
Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας με το συρτό πλασέ του Τζόρνταν το οποίο απομάκρυναν οι αμυντικοί λίγο πριν η μπάλα περάσει το τέρμα.

Οδεύοντας προς το τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο ρυθμός είχε πέσει γιατί πολύ απλά τον ήλεγχε πλήρως από την ομάδα μας

Στο 77’ ο Σωπασής επιδίωξε με ψηλοκρεμαστό σουτ να αιφνιδιάσει τον Σταυριανό όμως ο πορτιέρο της Χαλκίδας μπλόκαρε.
Στο 78’ το δυνατό μακρινό σουτ του Τζόρνταν πέρασε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

Η διαιτησία: Ψυχούλας (Bοιωτίας), Σοφός, (Βοιωτίας), Παπαδημητρόπουλος,(Βοιωτίας).
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (Καβακάς): Σταυριανός, Σταματόπουλος, Νυφαδόπουλος (79’ Δούλος), Γιαλαμούσης, Σχίζας, Πατερίτσας, Ντάμπος, Ντελέκος, Μπασινάς, Άντεμ (64’ Βλάχος), Παπαδάκης
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Λυρώνης): Κελαιδής, Νάκας, Φοβάκης (53’ Σωπασής), Σέχου, Μποτωνάκης, Σαββίδης, Σουμπασάκης, Χαλκιαδάκης, Τσικουδάκης (81’ Λουμπάκης), Μπανγκούρα (53’ Πήλιος), Τζόρνταν.

* Ευχαριστήριο προς ΑΟ Χαλκίς

“Ο ΑΟ Επισκοπής εκφράζει τις βαθιές του ευχαριστίες προς το Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκις. Τέτοιες φιλοξενίες πρέπουν σε ομάδες τις οποίες χωρίζουν μονάχα οι θάλασσες και τις ενώνουν όλα τα υπόλοιπα. Ευχόμαστε στην ομάδα της Χαλκίδας που αντιπροσωπεύει ένα ολόκληρο νησί, να εκπληρώσσει όλους τους φετινούς της στόχους”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply