Connect with us

Γ Εθνική

Πρόκριση για ΠΟΑ 2-1 τον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Παρότι βρέθηκε να χάνει ο ΠΟΑ κατάφερε να αντιδράσει και επικράτησε με 2-1 του Ερμή Ζωνιανών που γνώρισε την πρώτη ήττα από την αρχή της σεζόν.Οι πράσινοι πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Στο 12′ ο Αραβιάκης έκανε το λάθο και έβγαλε τον Σεχολάρι σε θέση τετ α τετ όμως έπεσε στα πόδια του ο Ματαλλιωτάκης και αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 13′ η λόμπα του Σεχολάρι έφυγε λίγο άουτ, με τον Αμπντουραχμάνη στο 14′ να δίνει στο Σταθόγλου και το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ. Στο 25′ ο Βασίλης Πλουσής γύρισε επικίνδυνα τη μπάλα όμως  ο Σεχολάρι δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή, με την μπάλα να περνάει πλάγιο άουτ. Στο 43′ ο ΠΟΑ ζήτησε πέναλτι όταν ο Προβιδάκης φάνηε να βρίσκει τη μπάλα με το χέρι, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 45′ με κεφαλιά του Δ. Πλουσή.

Στο 48′ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Χατζηβασίλης έκανε λάθος και ο Αμπντουραχμάνι δεν αστόχησε κάνοντας το 1-1. Στο 39′ έγινε η ανατροπή , με τον Σταθόγλου να κάνει το 2-1 που έμεινε μέχρι τέλους.

Στο 52′ ο Αμπντουραχμάνι γύρισε τη μπάλα όμως το σουτ του Πετράκη πέρασε άουτ, ενώ στο 57′ το σουτ του Φραγκιαδάκη βρήκε σε ετοιμότητα τον Ανδρεαδάκη που μπλόκαρε.

 

Στο 77′ η κεφαλιά του Λογοθέτη έφυγε αουτ ενώ στις καθυστερήσεις το σουτ του Παπαδομιχελάκη δεν βρήκε στόχο.

ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράς, Γενιτσαρίδης, Βρεττός, Αμπντουραχμάνι, Χαρίτος (62′ Μπουτσάκης), Σταθόγλου (76′ Γιαννόπουλος), Φραγκιαδάκης (69′ Σακλαμάκης), Αραβιάκης

Ερμής Ζωνιανών: Ανδρεαδάκης, Γιακουμάκης, Γεμιστός, Λαβιανός (45′ Χριστοδούλου), Λογοθέτης, Μέμος, Πλουσής Β. (78′ Σκουτέλης), Πλουσής Δ., Προβιδάκης, Σεχολάρι, Χατζηβασίλης