Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση για την Αγία Παρασκευή

Published

on

Την πρόκριση για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε εντός έδρας η Αγία Παρασκευή. Η Santa απέκλεισε με 2-1 τον αξιόμαχο ΠΑΟ Ρουφ σε ένα παιχνίδι που σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο. Το σκορ άνοιξε στο 20′ ο Καφετζής με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καρβούνη. Η ‘Αούστρια’ αντέδρασε μέσα σε πέντε λεπτά με τον ίδιο τρόπο. Ο Λαμπρινάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσιμπλάκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και μέχρι το 52′, όταν ο Καρβούνης έβγαλε κάθετη πάσα προς τον Νταουτάι και εκείνος πέτυχε το τελικό 2-1 μέσα από την περιοχή. Τέλος, με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας στον Τάσο Γκόφα για αγκωνιά. Επίσης, τραυματίες αποχώρησαν οι Βασιλάκης και Τριανταφύλλης.

Διαιτητές: Νικολάου Σ., Ολυμπιάδης Ν., Κολλιάκος Α.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Βασιλάκης (46′ λ.τρ. Γιαννόπουλος), Τζίτζης, Αλευρής Α., Σταματέας, Βελέντζας, Τσώνης, Μυλωνάς, Τσομπανάκος, Νταουτάι, Καφετζής (80′ Κάππος), Καρβούνης (76′ Μπότης).

Ρουφ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Φούνας, Βλασταράκης (70′ Γκόφας), Μεμά, Τσιμπλάκης, Μπέρτζος, Καρβούνης, Φωτόπουλος, Χατζημιχάλης (85′ Κώτσικος), Μπεκατώρος, Λαμπρινάκος, Τριανταφύλλης (40′ λ.τρ. Γαλάνης).