Connect with us

Γ Εθνική

Πρόκριση για την Επισκοπή, 1-0 τον ΠΟΑ

Published

on

Νίκη-πρόκριση πέτυχε η Επισκοπή στο κύπελλο Ελλάδας η οποία υποδέχθηκε σήμερα στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» τον αντίστοιχο κυπελλούχο Ηρακλείου ΠΟ Ατσαλένιο τον οποίο και κέρδισε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μιχάλη Καρβουνιάρη από το 27’.

Η ομάδα του Γιασμινκο Βέλιτς  ήταν σαφέστατα καλύτερη του αντιπάλου της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχοντας ένα τέρμα, δύο δοκάρια και κάμποσες πολύ καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Μανουσάκη.

Το ιδανικό ήταν ωστόσο ότι, ήρθε κόσμος στο γήπεδο (και από το Ηράκλειο) και παρακολούθησε μια όμορφη αναμέτρηση χειροκροτώντας στο τέλος και τις δύο ομάδες.

Επιθετική, έχοντας πετύχει ένα γκολ, ένα δοκάρι και μία εξαιρετική ευκαιρία ήταν οι γηπεδούχοι στο α’ ημίχρονο. Μπορεί να δημιούργησε τρεις ευκαιρίες αλλά ήταν όλες καίριες έχοντας μάλιστα και το συντριπτικό ποσοστό κατοχής της μπάλας.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0:
 Στο 27’ ο Σουμπασάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκιόκας έπιασε μια γυριστή κεφαλιά και ο επερχόμενος Καρβουνιάρης με υπέροχη προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο 29’ ο Σουμπασάκης έβγαλε νέα όμορφη σέντρα, ο Χαμαλάκης θέλησε άτσαλα να επιστρέφει τη μπάλα στον Μανουσάκη με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.

Και στην επανάληψη η ομάδα της Επισκοπής μπήκε δυνατά στο ματς ωστόσο μετά το 65’ ήταν λογικό να υπάρξει κάποια κόπωση.

Στο 50’ από την ωραία προσπάθεια από αριστερά του λίμα να κόψει συρτά μέσα στην περιοχή, ο Γκελοσάνι σούταρε άμεσα όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το 61’ το σουτ του Σουμπασάκη απέκρουσε ο Μανουσάκης.

Στο 67’ κι έπειτα από μια κακή απομάκρυνση της άμυνάς μας, ο Φραγκιαδάκης
επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε άουτ.

Στο 75’ από εκτέλεση κόρνερ του Σαμουηλίδη, ο Ξυλούρης έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χανιωτάκη.

Στο 79’ ο Κερμενίδης εκτέλεσε έξυπνα με πολύ φάλτσο ένα στημένο από δεξιά, όμως ο Χανιωτάκης δεν αιφνιδιάστηκε πετώντας τη μπάλα δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 87’ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Λίμα που είχε περάσει έξω αριστερά, έκανε ένα όμορφο κόψιμο, ο Γκιόκας σούταρε με δύναμη από τη μικρή περιοχή όμως η μπάλα χτύπησε με πάταγο στο κάθετο δοκάρι.

Η διαιτησία: Ταμπουρατζής, Καφεσάκης, Φραγκιαδάκης (ΕΠΣ Λασιθίου).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιασμίνκο Βέλιτς): Χανιωτάκης, Νάκας, Λίμα, Κούνστιτς, Καρβουνιάρης, Χαλκιαδάκης (77’ Μαλισσόβας), Σουμπασάκης (88’ Ξεπαπαδάκης), Φουκαράκης, Γκιόκας, Γκελοσάνι (79’ Μυρθιανός), Τσιριγώτης.
ΠΟΑ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης Ι., Ξυλούρης Φραγκιαδάκης, Μαρκουλάκης, Χαμαλάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης (79’ Νηστικάκης), Κερμενίδης, Λεονάρντο, Βορριάς (57’ Γιαλυτάκης), Μανουσάκης Στ. (68’ Βρεττός).