Connect with us

Γ Εθνική

Πρόκριση για την Κηφισιά

Published

on

Μεγαλη προκριση πανηγύρισε η Κηφισιά στο Παγκρήτιο επικρατώντας με 2-1 του Εργοτέλη παρότι βρεθηκε πισω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν με αρκετούς από τους βασικούς τους παίκτες παρουσίασαν αρκετά καλό πρόσωπο χτυπώντας στα τελευταία λεπτά παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους χάνοντας με αυτό το τρόπο την ομοιογένεια τους, παρ’ ολα αυτά στο 4′ ο Καιμακαμούδης με σουτ έκανε το 10. Στο 12′ το σουτ του Μανουσάκη έφυγε άουτ, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 23′ να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 30′ ο Καρβουνίδης εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Ρεντζή και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 32′ ο Καρβουνίδης πάλι έκανε σουτ, η μπάλα έφτασε στο Σπηλιωτάκη που σούταρε και είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 51′ ο Βασιλειάδης μπλόκαρε το σουτ του Καρβουνίδη.

Στο 57′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 1-2, όμως ο Βασιλειάδης βρέθηκε σε ετοιμότητα στο σουτ του Καρβουνίδη. Στο 74′ ο Καλδέλης απέκρουσε το σουτ του Πόι, ενώ στο 75′ ακυρώθηκε γκολ του Εργοτέλη ως οφσάιντ το οποίο πέτυχε ο Καιμακαμούδης.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86′ ο Φαρινόλα με σουτ μετα από πάσα του Χαϊκάλη.

Προηγουμένως η Κηφισιά είχε χάσει ευκαιρίες με τους Καρβουνίδη, Κυριαζή και Φαρινόλα ενώ στο 80′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Μουσταφίδη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βασιλειάδης, Μπερουασβίλι, Πολυχρονάκης. Σηφάκης (46′ Κολόκας), Δημήτρης, Βογιατζής. Τσουμάγκας (65′ Γκοτσούλιας), Κοιλιάρας, Καιμακαμούδης, Μανουσάκης, Λυδάκης (46′ Ποι)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κολδέλης, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρέντζης, Καρβουνίδης (70′ Χαικάλης), Κυριαζής (61′ Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος, Σπηλιωτάκης