Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση για την Νέα Ιωνία

Published

on

Την πρόκριση για την τέταρτη φάση του Αθηναϊκού Κυπέλλου πανηγύρισε η Νέα Ιωνία στο γήπεδο της ως φιλοξενούμενη κόντρα στον τιμωρημένο Άφοβο. Οι ‘κυανοκίτρινοι’ έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Θανάση Κουτσιούμπα επικράτησαν 2-0, ενώ είχαν και δύο δοκάρια. Στο 10′ ο Μυλόβας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Γκοργκόλη, ενώ στο 35′ η έμπνευση του Τσικρικά για διαγώνιο σουτ από μακρινή απόσταση είχε την ίδια κατάληξη. Οι ‘κυανόλευκοι’ το πάλεψαν και προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση στο δεύτερο μέρος, όμως ο Μαυροειδάκος αστόχησε σε δύο κρίσιμα τετ α τετ στο 0-0. Τελικά, στο 65′ ο Κουτσιούμπας έλυσε τον ‘γόρδιο δεσμό’ και πλάσαρε για το 1-0 αξιοποιώντας την σέντρα του Πρισιμιτζή. Ο νεαρός επιθετικός σφράγισε την πρόκριση στο 77′ κερδίζοντας τις κόντρες εντός περιοχής και πλασάροντας από κοντινή απόσταση για το τελικό 2-0.

Διαιτητές: Ευθυμίου Ε., Πατεράκης Ν., Ολυμπιάδης Ν.

Άφοβος (Χρήστος Φίλης): Σταυριανουδάκης, Μυλωνάς, Λαζανόπουλος, Ζώτος, Βρατσίδης (46′ Μήτσος), Ξούρας Β., Σκέντζος, Μπέλιος (65′ Κωστάλας), Νάτσης, Τσιπάς, Μαυροειδάκος (77′ Ηλιόπουλος).

Νέα Ιωνία (Γιώργος Καρατζάς): Κώνστας, Τσικρικάς, Γκοργκόλης, Ξένος, Παπακουνάδης, Βογατσάς Κ., Πρισιμιτζής (80′ Μουρούτης), Βογατσάς Β. (67′ Σικόλας), Κουτσιούμπας, Γεωργόπουλος (55′ Μιχαλάρης), Μυλόβας.