Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση για τη Διάνα στο Κύπελλο, 1-2 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Την πρόκριση στους “32” του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε η Διάνα Ηλιούπολης επικρατώντας στο Ρουφ της “Αούστρια” με 1-2.

Το αποτέλεσμα αδικεί βάσει της εικόνας του αγώνα τους γηπεδούχους που στο α’ μέρος κυριάρχησαν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα, παρ’ όλα αυτά, στάθηκαν άτυχοι.

Από την άλλη, η Διάνα εκμεταλλεύτηκε την αστοχία του ΠΑΟ Ρουφ και τη δική της ευστοχία παίρνοντας το ζητούμενο από το ματς, που ήταν η πρόκριση.

Εικόνα αγώνα

Στο α’ μέρος ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν ανώτερος αφού έφτασε με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Κόρρα δημιουργώντας μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με κορυφαίες το δοκάρι του Μπανιά στο 15′ και το σουτ του Λελούδα στο 31′ που σταμάτησε στα σωώματα.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτεροι, οι παίκτες της Διάνας προηγήθηκαν στο 34 με κεφαλιά του Φάρου μετά από σέντρα του Καλλέργη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν για δεύτερη φορά το Ρουφ αφού κέρδισαν πέναλτι που αξιοποίησε ο Κετσετζόγλου κάνοντας το 0-2.

Στην επανάληψη, ο Ηλιόπουλος έριξε τους Ρούπι και Δανασή στο γήπεδο με τη Διάνα να δίνει μέτρα στον αντίπαλο έχοντας ως πρώτο στόχο να χτυπήσει στη κόντρα, και τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 55′ με τον Σωτηριάδη.

Ο ΠΑΟ Ρουφ έφτανε μέχρι την περιοχή των φιλοξενούμενων όμως στην τελική πάσα έδειχνε μια νευρικότητα και αυτό οφείλεται και στην καλή αμυντική συνοχή του αντιπάλου.

Από την άλλη, η Διάνα προσπάθησε να βγει στη κόντρα και να πετύχει ένα τρίτο τέρμα χωρίς να τα καταφέρει.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

5′ Φάουλ Λελούδα ο Μπανιάς γύριζει με κεφαλιά όμως δεν βρίσκεται κάποιος συμπαίκτες του να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

12 Σουτ του Λελούδα η μπάλα άουτ.

15′ Σέντρα Ζευκιλλή κεφαλιά Μπανιά ο Κορρας διώχνει προς στιγμής και στην επαναφορά ο Μπανιάς με τον ίδιο τρόπο σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα της Διάνας.

30′ Σουτ Λελούδα η μπάλα άουτ

31′ Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο Τεττέι έκανε τη σέντρα ο Λελούδας που ήταν στο ύψος του πέναλτι κατέβασε τη μπάλα και έκανε το σουτ με τη μπάλα να σταματάει στα πόδια του Μπακογιάννη.

34′ ΓΚΟΛ Η ΔΙΑΝΑ. Σέντρα ακριβείας του Καλλέργη στον Φάρο με τον τελευταίο στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά να κάνει το 0-1.

35′ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΔΙΑΝΑ. Ο διαιτητής Μαράνος καταλογίζει πέναλτι και ο Κετσετζόγλου που ανέλαβε την εκτέλεση κάνει το 0-2.

38′ Ο Κετσετζόγλου βρίσκει τον Καλουδιώτη που κάνει το σουτ όμως ο Κουνάδης αποκρούει.

40′ Φωνάζει για χέρι ο ΠΑΟ Ρουφ σε χέρι αμυντικού της Διάνας.

45′ Σέντρα Τουμπουλίδη κεφαλιά του Μπανιά η μπάλα άουτ.

47′ Ο Καλλέργης βρίσκει με ωραία κάθετη πάσα τον Κετστετζόγλου που προλαβαίνει την έξοδο του Κουνάδη όμως πλασάρει πάνω από την εστία.

54′ Κεφαλιά Μπένα μόλις άουτ.

55′ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ. Φάουλ Λελούδα η μπάλα στο τείχος και με σουτ ο Σωτηριάδης μειώνει σε 1-2.

59′ Ο Καλλέργης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το σουτ όμως ο Κουνάδης έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

65′ Σουτ του Μπανιά η μπάλα άουτ.

71′ Ακυρώνεται τέρμα του Μπανιά ως οφσάιντ.

84′ Σουτ του Τεττέι η μπάλα άουτ.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Κουνάδης, Βενάρδος, Τομπουλίδης (75′ Παλάτσιος), Μπένα, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τύρπος, Επιτροπάκης (46′ Ρούπι), Ζευκιλλής (46′ Δανασής), Τέττει, Λελούδας (65′ Γαλάνης).

ΔΙΑΝΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Κόρρας, Δάρρας Α., Δάρρας Π., Μπακογιάννης, Πανίδης, Μπαρδάκης, Καλουδιώτης (87′ Τζιβελέκης), Φάρος (81′ Μπαλαφούτης Χρ.), Καλλέργης (90+1 Μπαλαφούτης Α.), Κετσετζόγλου, Ζιώβας (46′ Μπουραζάς).