Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση για τους Αγιους 2-0 το Χαϊδάρι

Published

on

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί η ομάδα των Αγιων Αναργύρων στον αγώνα Κυπέλλου με το Χαϊδάρι καθώς επικράτησε με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Του Πέτρου Κοσκινά

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου παρότι έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες που μετρούσαν ελάχιστα λεπτά μέχρι τώρα πήρε αυτό που ήθελε, με το Χαϊδάρι να έχει την υπεροχή στην επανάληψη ωστόσο το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Στο 34′ με γυριστό σουτ ο Λαθούρης έκανε το 1-0, με τον Μπαλατσούρα στο 87′ να εκτελεί το κόρνερ και ο Κατσάρας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια όμως το σουτ του Παυλόπουλου πέρασε μόλις άουτ.

Στο 33′ οι Χαϊδαριώτες έχασαν σημαντική φάση για να κάνουν το 0-1  όταν το κοντινό πλασέ του Μουρεζίνη εξουδετέρωσε ο Βαμβακάς, ενώ οι Άγιοι στο 44′ ο Λάλα έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε συρτά από το δοκάρι.

Στο 19′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε κεφαλιά του Παυλόπουλου θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι του αμυντικού.

Διαιτητής ήταν ο Τσολακίδης με βοηθούς τους Αναστόπουλο και Καφρίτσα.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Βαμβακάς, Βυζανιάρης, Μαντίκος (57′ Δεγαϊτας), Ανδρέου (86′ Γενίδογαν), Κατσάρας, Μαυρομματάκης (67′ Ντούνης), Μπέκος, Σταύρου, Λαθούρης, Κούμπιρα, Λάλας (76′ Μπαλατσούρας)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Χρήστος Κιούρκος) Μίχος, Πλουμάτος, Γαβαλάς, Τσώνης, Αδαμίδης, Τζωρτζάτος, Κατσούλας (81′ Βλάχος), Καμπεράι, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης (61′ Περλέσι), Αθανασιάδης (54′ Τσοπανός)