Connect with us

stoplekto

Πρόκριση για το ‘ψυχωμένο’ Χαλάνδρι κόντρα στον Θρίαμβο

Published

on

Την πρόκριση για τους ‘8’ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγυρίζει η Α.Ε Χαλανδρίου που επικράτησε το μεσημέρι 2-1 του Θριάμβου Αθηνών εντός έδρας. Οι ‘πράσινοι’ έχοντας υπηρεσιακό προπονητή τον Τάσο Γούλα, λυτρώθηκαν στο τέλος χάρις τον Σκούμα σε ένα ωραίο παιχνίδι με ρυθμό, φάσεις και πάθος. Από την άλλη πλευρά, ο Θρίαμβος πλήρωσε μερικές απουσίες, κατάφερε να ισοφαρίσει, όμως στο τέλος λύγισε με αποτέλεσμα να βγει εκτός στόχου. Στην διακύμανση του σκορ, ο Ζούνα πραγματοποίησε το 1-0 με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 30′ και ο Συμεωνίδης στο 75′ με πανομοιότυπο τρόπο ισοφάρισε σε 1-1 σκοράροντας για ακόμη μια φορά. Τελικά, η ‘μπίλια’ έκατσε στους γηπεδούχους που πήραν την νίκη-πρόκριση στο 89′ με δυνατό σουτ του Σκούμα εντός περιοχής έπειτα από πλάγιο του Λειβαρτζινού. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Ζαραβίνου Α., Καραγιαννίδη Ι., Λιαμπότη Μ.

Χαλάνδρι (Τάσος Γούλας): Αλαγεωργίου, Λαζάρου, Ζούνα, Καλογήρου, Καρακάσης, Λειβαρτζινός, Κατσιούλης Α. (90′ Σουμελίδης), Φελέκης, Καγιώργης, Τρυφιάτης (61′ Μαυρουδής), Πατσιαβούρας (71′ Σκούμας).

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Κόρδας, Ζαχαρόπουλος (66′ Δημογιάννης), Σκόνδρας, Βαμβακερής, Ζαγκλής, Εστυλιανίδης (41′ λ.τρ. Χατζίου), Αρώνης, Χαζίσας (46′ Συμεωνίδης), Τσοχαντάρης, Σπανός, Λύγκος.