Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Πρόκριση για Τριγλία Ραφήνας

3-1 τον Γέρακα

Published

on

Χρειάστηκε να περάσει ένα ημίχρονο προκειμένου η Τριγλία Ραφήνας να ανεβάσει στροφές και να πάρει τη νίκη-πρόκριση εκτός έδρας με 3-1 απέναντι στον Γέρακα.

Μάλιστα στο 55′ οι «ροσσονέρι» θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, εάν το σουτ που επιχείρησε ο Βούρλας δεν σταματούσε στο δοκάρι της εστίας του Φιλιππόπουλου. Από εκεί και πέρα, στο 64′ ο Μουλάκης έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη, ενώ στο 78′ ο Χατζάκης σημείωσε το 2-0, δίνοντας προβάδισμα ασφαλείας στους «κιτρινόμαυρους».

Στο 85′ ο Βάρδας με φανταστική εκτέλεση φάουλ έβαλε και πάλι στο παιχνίδι τους γηπεδούχους, αφού μείωσε σε 2-1. Ωστόσο στο 1′ των καθυστερήσεων ο Όλσι Ράμο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πάουρης.

 

ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Κρητικός, Τσουράκης (53′ Μπερέτης), Κάλης, Γεωργόπουλος, Δελάρδης, Τσαδήμας, Βάρδας, Δημητριάδης, Μαργέτης (79′ Γκλέκης), Βούρλας (75′ Χρυσανθόκοπουλος)

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Φιλιππόπουλος, Σταμπέλος, Αλεβίζος,, Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Τσάγκαρης, Ράμο, Χοτζάι, Μαντζώρος (55′ Μουλάκης), Μάντζης (65′ Σκαφίδας), Αγγελόπουλος (55′ Χατζάκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply