Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση θρίλερ για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου, 2-1 στην παράταση με ανατροπή τον ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Σε ένα συγκλονιστικό ματς με δραματικό φινάλε, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου στην παράτση επικράτησε με 2-1 επί του ΑΟ Περιστερίου και πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ. Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, στο 53′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Λάνη να ευστοχεί και να κάνει το 0-1. Στο 80′ ο Γαλάνης ισοφάρισε σε 1-1, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Στο 98′ ο ΑΟ Περιστερίου έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Λάνη με 2η κίτρινη, και στο 119′ ο Πατρίκιος Ε. με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καβακλής, Τζίφας (83′ Δημητρίου), Νταλάκας (83′ Ανδριόπουλος), Γαλάνης, Παπανδρέου, Κυριαζής (55′ Καπαματζιάν), Λαγοπάτης (113′ Πατρίκιος Γ.), Κουμουνδούρος (55′ Τσαγκόγιωργας), Βλαχάκης (60′ Πετράκης), Πατρίκιος Ε., Φραγγεδάκης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Θεοδωρόπουλος (91′ Λυμπέρης), Λάνη, Διονυσόπουλος (46′ Τρόκα), Σετελλάρι, Ζιάμπρας, Ζαφειράτος Α. (54′ Ζαφειράτος Γ.), Δημητρίου, Μπρκόβιτς (55′ Γεωργακόπουλος), Μπούζας (55′ Παπαδάτος), Κατσίκης.