Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση-θρίλερ η Κηπούπολη, στα πέναλτι με Κένταυρο

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό ματς που είχε συναρπαστική εξέλιξη και κράτησε στα ύψη το ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη, η Κηπούπολη στη διαδικασία των πέναλτι απέκλεισε τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Ο κανονικός αγώνας έληξε 2-2, η παράταση 3-3, ενώ στα πέναλτι οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 8-7.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20′ με κεφαλιά του Φαρμάκη Ι., με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 35′ με πέναλτι του Θεοδωρίδη. Ο Σοφός στο 85′ έβαλε μπροστά την Κηπούπολη κάνοντας το 1-2, αλλά στο 90′ ο Θεοδωρίδης και πάλι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Με την έναρξη της παράτασης ο Ελεζάι έβαλε μπροστά τον Κένταυρο κάνοντας το 3-2, με τον Σιδέρη με κεφαλιά στο 111′ έκανε το 3-3.  Στο 118′ είχε δοκάρι ο Λεμονής.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιώργος Οικονομόπουλος): Θεοδωρίδης Θ., Μανίκας Μ. (83′ Καλουτσάς), Στριφτόμπολας (46′ Χαλκιόπουλος), Λύτινας (62′ Ελεζάι), Θεοδωρίδης Α., Κουλιούρης, Μανίκας Ν., Μάργαρης, Δέτσης (98′ Παπαγεωργίου), Κανέλλος (62′ Συκάς), Μπρίλης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Σταματογιαννόπουλος, Βασιλάρης, Μπίτζας, Βαφειάδης (91′ Φαρμάκης Β.), Φαρμάκης Ι. (62′ Μωραϊτης), Τζαβάρας (40′ λ.τρ. Σιδέρης), Λέμης (74′ Σοφός), Λαγός (62′ Μάκρας), Κωνσταντινίδης.