Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση με Ντονε για Παλαιό Φάληρο

Published

on

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά ωστόσο στη διαδικασία της παράτασης το Παλαιό Φάληρο μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπελλου ΕΠΣΑ επικρατώντας με 3-2 της Αρμενικής εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 5′ όμως η προσπάθεια του Παναγιώτη Σκαφτούρου που ξεχώρισε σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Χρηστίδη. Στο 15′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πήρε το… αίμα του πίσω γράφοντας το 1-0 με φοβερή κεφαλιά. Στο 35′ ο Ντόνε έκανε το 2-0, και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν αφού κατάφεραν μέσα σε διάστημα 4′ να φέρουν το ματς στα ίσια. Συγκεκριμένα στο 37′ ο Κουρτέσης έκανε το 1-2, με τον Ρίσβα στο 41′ να ισοφαρίζει σε 2-2. Στην διαδικασία της παράτασης το Παλαίο Φάληρο έκανε πιο έντονη την πίεση του και στο 97′ ο Ντονέ πετυχαίνοντας το δεύτερο του τέρμα στον αγώνα χάρισε τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του Γιάννη Χατζηράπτη διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Γαβρίλης, Κολλιάκος – Μπάγιας

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Χρηστίδης, Ασκητίδης, Καρδάρας, Σκούρας, Ζερβός, Κουτής, Κουρτέσης (68′ Δεληγιάννης), Πολυχρόνης (70′ Κάρκος), Μπόμπολης, Ρισβάς, Παναγόπουλος (95′ Μαγγίζης)

Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Ελφίνι, Βλάμης (65′ Μηνογιάννης), Μάλλης, Τερλελής, Καράκαλος, Μαρούσης, Σακελλαρίου (86′ Λουμίδης), Κέντρος (46′ Τρίψας), Σκαφτούρος, Γαλάνης, Ντόνε.