Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση με τεσσάρα για τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και δείχνοντας ότι εκτός από το στόχο του πρωταθλήματος, επιδιώκει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και στο θεσμό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟ Ρουφ επικράτησε εύκολα με 4-2 του Δούρειου.

Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου ήταν ανταγωνιστική, δείχνοντας ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση κάτι που αποτελεί και ζητούμενο για τη συνέχεια

Στο 10′ ο Μπανιάς έκανε το 1-0, με τον Γαλάνη στο 20′ να κερδίζει πεναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Λελούδας που έκανε το 2-0. Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Γαλάνη να δει το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 4-0 στο 40′ και 65′.

Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν με πέναλτι του Παναγιώτου, ενώ στο 79′ ο Χοτζάι έκανε το τελικό 4-2.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Καπακτσόγλου, Καρμίρης (71′ Βενάρδος), Παλάτσιος, Τριανταφύλλου, Μπένα (62 Ανδρίκος), Τύρπος, Γαλάνης, Μπανιάς (46′ Παππάς), Ψαρράς, Λελούδας, Επιτροπάκης (80′ Ρούπι).

ΔΟΥΡΕΙΟΣ (Μάκης Ντέτσικας) Μπόνης, Γιαννακίδης (68′ λ.τρ. Τριανταφύλλου), Μικελόπουλος, Βαγγές (30′ Τσιάρος Αχ.), Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτου, Σκούρτης (46′ Νικητέας), Κολιγιώργας, Χοτζάι, Κοκκόλης, Λαζαρίδης (80′ Περιφεράκης).